Patenter på plakaten

I slutningen af maj tog danskerne stilling til den fælles patentdomstol. Sidenhen har snakken om patenter og IPR været noget mere nedtonet. Men sådan behøver det absolut ikke at være, for dansk industri kan tjene mange penge på et øget IPR-fokus og en bedre udnyttelse af den beskyttede viden.

I 2011 påbegyndte Industriens Fond projektet IPR Turn-Around sammen med Patent- og Varemærkestyrelsen. Projektet tog i høj grad udgangspunkt i de virksomheder som allerede var velbevandrede inden for patentlovgivningens snørklede paragraffer. Disse virksomheder kunne dog få endnu større glæde af patenterne, hvilket projektet IPR Turn-Around har hjulpet til med henover de seneste tre år.

Men projektet viste også noget helt andet – nemlig at adskillige virksomheder kunne få meget mere ud af sine patenter og produkter, hvis ellers virksomheden arbejdede mere konkret, fokuseret og målrettet med strategi og processer på IPR-området.

Derfor søsættes nu et nyt projekt, IPR Business Insight, som følge af erfaringerne fra det tidligere projekt, IPR Turn-Around. Du kan læse mere om begge projekter her på siden.

Projekt data

læs om projekterne

Industriens Fond har støttet to projekter om IPR. Du kan læse om begge projekter ved at benytte de to links nedenfor:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.