Overtog firmaet efter far: Ann “fyrede” sine kunder

I 2010 overtog Ann Rose Bokkenheuser, 49 år, ejerskab og ledelse af Rose Holm efter sin far. Det første, Ann gjorde, var at vende virksomheden på hovedet: Hun sagde farvel til 800 mindre kunder, og hjalp dem med at finde nye leverandører.

Rose Holm valgte at fokusere på færre og større nøglekunder inden for et strategisk vigtigt felt: Vind. Samtidig prioriterede Ann at sammensætte en professionel bestyrelse med internationalt mindset. Målet var klart: Der skulle vækst på agendaen, og den skulle skabes med dansk produktion og globalt salg som omdrejningspunkter.

Det tredje led i strategien var fokus på produktivitetsfremmende automationsinvesteringer og verdensklasse logistik. Dermed kan Rose Holm matche udenlandske konkurrenter i pris, kvalitet og levering.

Strategien blev eksekveret lige så skarpt, som den blev formuleret, og på kort tid har Ann firedoblet virksomhedens omsætning. Ambitionerne er høje, og det ser ikke ud til, at meget står i vejen for, at de også bliver indfriet.

Hør mere om Ann i vores NextGen-podcast. Her fortæller hun bl.a. om sine erfaringer som ejerlederdatter, og hvad hun tager med sig fra sin opvækst i ledelsen af familievirksomheden.

Rose Holm A/S fremstiller bolte og rullede gevind til det globale marked. Kunderne findes især i vind- og varmepladevekslerindustrien, hvor Rose Holms løsninger sikrer. at de stadigt større vindmølletårne og -vinger forankres forsvarligt, grundigt og vejrbestandigt. Uanset hvor på kloden de opstilles. 

Podcasten er en del af forskningsprojektet NextGen – Fremtidens Ejerledere, som er et samarbejde mellem Center for Ejerledede Virksomheder på CBS, KU og Industriens Fond.
Afsnittet er produceret i samarbejde med KvindeKompagniet.

Læs mere på www.nextgen.nu

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.