Øget konkurrenceevne i byggebranchen

Nyt projekt skal samle alle byggeriets aktører og skabe et fælles fokus på bæredygtig produktion.

Industriens Fond og Dansk Arkitektur Center har sammen med Leaderlab igangsat et nyt projekt med bæredygtigt byggeri som omdrejningspunkt. Projektet, som hedder Sustainable Build, bliver realiseret i tæt samarbejde med byggebranchens leverandører, virksomheder og organisationer.

Det globale marked for bæredygtigt byggeri vokser i disse år og prognoser fortæller, at det er en tendens der kommer til at fylde i fremtiden også. I det scenarie har danske virksomheder et uforløst potentiale for vækst.

Derfor har Industriens Fond bevilget en samlet ramme på knap seks millioner kroner til Sustainable Build, der vil skabe en fælles innovations- og formidlingsplatform for materialeproducenter, bygherrer, arkitekter, konstruktører, ingeniører, forskere, investorer, beslutningstagere og private og offentlige aktører på tværs af branchen.

Industriens Fonds bevilling til Sustainable Build er i øvrigt et resultat af temaindkaldelsen med titlen ”Bæredygtig Produktion”, som blev afholdt i sensommeren 2014. Her efterspurgtes viden og redskaber som danske virksomheder kan trække på, når de skal udvikle nye bæredygtige måder at producere på og nye samarbejdsrelationer.

Projekt data

Sustainable Build

Industriens Fond har iværksat projektet Sustainable Build sammen med Dansk Arkitektur Center og Leaderlab. Her på Industriens Fonds hjemmeside findes meget mere information om projektet.

Temaindkaldelser

Projektet Sustainable Build er blevet til i forbindelse med Industriens Fonds temaindkaldelse om bæredygtig produktion. Her på Industriens Fonds hjemmeside findes mere information om de temaindkaldelser, som er en af hjørnestenene i Fondens arbejde.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.