Ny vinder af Danske Idéer

Fredag aften blev vinderen af Danske Idéer fundet ved et festligt arrangement i Planetariet.

Efter et intenst trænings-, undervisnings og inspirationsforløb skulle vinderen af Danske Idéer 2016 kåres fredag aften. Finalefeltet bestod af Deanna MacDonald, Roxane Jurkovskaja, Kristian Ullum Vind, Theodor Lundberg og Emil Bülow Pedersen. Sammen med projektets øvrige 60 deltagere, havde de fem finalister været i gennem fem dage med fuld damp på alle kedler.

Banebrydende teknologi og exponentiel udvikling havde været gennemgående temaer i et forløb der beskæftigede sig med både kunstig intelligens, nanoteknologi, biologi, IT, virtual reality, robotter og alt muligt andet.
 

Vinderen

Selvom Danske Idéer først og fremmest drejer sig om at præsentere nye teknologier for de udvalgte deltagere, så kulminerer projektet alligevel med en finale. Vinderen, der i år blev Theodor Lundberg, præmieres med et 10-ugers sommerophold på Singularity University i USA. Læs mere om Danske Idéer her på Industriens Fonds hjemmeside eller besøg Danske Idéer på Facebook hvor der findes både billeder og videoer.

  • Læs mere om Danske Idéer
  • Se video fra finalen
  • Besøg Danske Idéer

Projekt data

PROJEKTET

Danske Idéer bygger på nogle af tankerne fra Singularity University i Californien. Læs mere om projektet her på hjemmesiden.

  • Læs om Danske Idéer

Twitter

Undervejs i hele forløbet, har Danske Idéer været aktive med blandt andet live-udsendelser og tweets.

#di16 Tweets

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.