Ny temaindkaldelse om ledelse

Temaindkaldelsen om nye ledelsesprincipper sigter efter at styrke kvaliteten af ledelse i dansk erhvervsliv.

Ledelse er altafgørende for, hvordan en virksomhed klarer sig. I en tid hvor teknologiske omvæltninger sker i høj fart, og hvor medarbejdere i alle aldre skal ledes på en god måde, stilles der nye krav til lederrollen.
 

Hvad skal der til?

Der mangler viden om, hvad der konkret virker og hvorfor på ledelsesområdet – også selvom ledelse er en disciplin, der har en enorm indvirkning på ansattes produktivitet, innovationsevne og engagement. Industriens Fond efterspørger derfor nu projektforslag, der kan være med til at styrke kvaliteten af ledelse i dansk erhvervsliv.
 

Ansøgningsfrist den 31. januar 2017

Temaindkaldelsen om nye ledelsesprincipper har ansøgningsfrist den 31. januar 2017. Selve temaindkaldelsen og ansøgningsproceduren kan der læses mere om her på Industriens Fonds hjemmeside.

  • INDKALDELSESTEKSTEN
    Se hvad der konkret efterspørges i temaindkaldelsen om nye ledelsesprincipper.
  • FORMALIA
    Se mere om ansøgningsfrister, budgetskabeloner og anden formalia.

Projekt data

TEMAINDKALDELSEN

Læs hele temaindkaldelsen og baggrunden for temavalget ved at benytte linket nedenfor.

FORMALIA

Læs alt om formalia i forbindelse med temaindkaldelsen. Blandt andet om ansøgningsfristen og ansøgningsproceduren.

TEMAINDKALDELSER

Industriens Fond gennemfører jævnligt temaindkaldelser. Man kan læse om tidligere temaindkaldelser ved at benytte linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.