Ny temaindkaldelse om innovation

Temaindkaldelsen efterspørger projektforslag der kan få innovation højere op på dagsordenen i erhvervslivet og gøre flere danske virksomheder bedre til at innovere.

Industriens Fonds nye temaindkaldelse handler om innovation. Innovation er ikke bare udviklingen af et nyt produkt, men noget, der foregår på alle områder i virksomheden. Innovationsarbejdet sigter derfor meget bredt, og målet er at øge værdiskabelsen og indtjeningsgraden for den enkelte virksomhed. Effekten af en innovationsindsats skal således måles i de økonomiske resultater.

Innovation kan eksempelvis handle om, at man ændrer praksis i den måde et produkt markedsføres og sælges på. Innovation kan også handle om indførelse af en ny type af logistiksystem eller lagerstyring, som kan bibringe kerneydelsen en merværdi. Eller innovation kan handle om at indgå i nye former for relationer med sine kunder og sine leverandører og håndtere disse organisatorisk og strategisk.
 

Ansøgningsfrist den 9. maj 2016

Den nye temaindkaldelse har ansøgningsfrist den 9. maj. Ansøgningsprocessen er enkel og det kan der læses meget mere om andetsteds her på Industriens Fonds hjemmeside.

  • INDKALDELSESTEKSTEN
    Se hvad det konkret er for en type af projekter, som Industriens Fond efterspørger.
    Se også mere om ansøgningsfrister, budgetskabeloner og anden formalia.

Industriens Fonds bestyrelse efterspørger med sit særlige fokus på innovation, projekter, der kan styrke ledelser i mindre og mellemstore virksomheder, så de bliver bedre til at eksekvere innovative og fremtidsorienterede tiltag. Bliver virksomhedsledere endnu bedre til at udfordre praksis og håndtere ny praksis omkring virksomhedens produktudvikling, måden virksomheden indgår i partnerskaber på, markedsføringsstrategier og kunderelationer, procesoptimering og produktudvikling, så vil det være til gavn for virksomhedens konkurrenceevne.
 

En del af en større indsats

Bestyrelsen i Industriens Fond har besluttet at gøre innovation til Fondens strategiske fokus i 2016. Det fremgår i yderligere detaljer af Fondens strategi for 2016.

Temaindkaldelsen om innovation er således et af flere tiltag fra Fondens side, der i løbet af 2016 skal bringe innovation højere op på dagsordenen i mindre og mellemstore virksomheder i Danmark.

Projekt data

Temaindkaldelsen

Industriens Fond sætter fokus på innovation i den nye temaindkaldelse. Læs hvilke projekttyper som Industriens Fond efterspørger.

Temaindkaldelser

Industriens Fond afholder jævnligt temaindkaldelser om relevante emner. Læs om tidligere temaindkaldelser her.

Innovationsfokus

Industriens Fonds bestyrelse har besluttet at gøre innovation til strategisk fokusområde i 2016. Læs hele Fondens strategi her.

KONTAKT

Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med temaindkaldelsen om innovation, så kan en af nedenstående personer kontaktes.

Charlotte Kjeldsen Krarup
Udviklingschef
Telefon: 33 37 62 04
Mail: ckk@industriensfond.dk

Lars Møller Holmegaard
Projektchef
Telefon: 33 37 62 05
Mail: lmh@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.