Ny temaindkaldelse om eksport

Under overskriften ”Nye veje til eksport” efterspørger Industriens Fond nye projektforslag, der kan bidrage til at øge dansk eksport.

Den danske eksport er i bedring efter nogle svære år i kølvandet på finanskrisen og den økonomiske krise. Krisetiderne er endnu ikke entydigt erstattet med vækst og potentialet for dansk eksport er stadigvæk stort. Det gælder både på nærmarkeder i vores nabolande og i EU, men også i fjerne egne af verden hvor vækstrater, befolkningssammensætninger og andre faktorer, kan bidrage til opbygningen af markeder som kan være interessante for danske virksomheder.
 

Men hvad skal der til?

Der findes danske virksomheder – blandt andet i den store gruppe af mindre og mellemstore virksomheder – hvor potentialet for at etablere ny eksport, eller for at øge den eksisterende eksport, er tydelige. Men hvad skal der til, for at forløse det potentiale?

Industriens Fond efterspørger projektforslag der kan supplere eksisterende eksporttiltag og derved være med til at øge den danske eksport. Det gøres gennem afholdelsen af temaindkaldelsen ”Nye veje til eksport”, der har ansøgningsfrist den 21. september 2015.

Projekt data

Temaindkaldelsen

Læs hele temaindkaldelsen og baggrunden for temavalget ved at benytte linket nedenfor.

Formalia

Læs alt om formalia i forbindelse med temaindkaldelsen. Blandt andet om ansøgningsfristen og ansøgningsproceduren.

temaindkaldelser

Industriens Fond gennemfører jævnligt temaindkaldelser. Man kan læse om tidligere temaindkaldelser ved at benytte linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.