Ny temaindkaldelse med fokus på bæredygtig produktion

Ny temaindkaldelse stiller skarpt på den bæredygtige produktion. Det kan være med til at fremme innovationen, konkurrenceevnen og forretningen hos danske virksomheder.

Bæredygtighed i produktionen er ikke bare et spørgsmål om at gøre en god gerning. Et øget fokus på ressourceoptimering og andre bæredygtige tiltag kan være med til at forbedre konkurrenceevnen indenfor et område, hvor danske virksomheder historisk set har udmærket sig som værende dygtige.

I en tid hvor tanken om bæredygtighed i stigende grad finder vej til strategi-afdelinger i flere og flere virksomheder, har Industriens Fond sat emnet højt på agendaen. Det gøres ved at lancere en temaindkaldelse under overskriften “Bæredygtig Produktion”.

Ved at benytte nedenstående links, kan man læse mere om ansøgningsfrist, kriterier og anden information om temaindkaldelsen. Ligeledes kan man besøge tidligere temaindkaldelser fra Industriens Fond:

Projekt data

Tidligere temaindkaldelser

Industriens Fond har tidligere gennemført en række temaindkaldelser under forskellige overskrifter. De kan alle besøges via linket nedenfor.

KONTAKT

Charlotte Kjeldsen Krarup
Udviklingschef
E: ckk@industriensfond.dk
M: 33 37 62 04

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.