Ny iværksætteruddannelse på Niels Brock

Den nye iværksætteruddannelse på Niels Brock optimeres med følgeforskning og et acceleratorforløb.

Niels Brocks arbejde med at skabe uddannelsesmiljøer, der fremmer innovation og iværksætteri, får nu opbakning fra Industriens Fond. Fonden har nemlig besluttet at støtte udviklingen af et acceleratorforløb samt et følgeforskningsprojekt.

På den måde skal ”best pratice” nu endnu bedre dokumenteres og videreformidles – ikke blot på Niels Brock – men til hele Danmark, så flere kan blive klogere på, hvordan der kan skabes stærkere iværksættere i fremtiden.

Vi udbyder den helt nye iværksætteruddannelse for at gøre eleverne i stand til at skabe robuste virksomheder med vækst i de kommende år. Men vi vil også gerne blive klogere på, hvordan man skaber endnu flere gode iværksættere i Danmark. Bevillingen fra Industriens Fond kvalificerer så afgjort det arbejde, da vi nu også kan alliere os med Fonden for Entreprenørskab. Og derudover, så sikres det gennem bevillingen, at den viden vi oparbejder, kommer hele Danmark til gode,” fortæller Anya Eskildsen, der er adm. direktør på Niels Brock.

På den nye iværksætteruddannelse, der allerede starter til september, arbejder de nystartede studenteriværksættere i et inkubationsmiljø og får tilknyttet en mentor fra iværksættermiljøet. Støtten fra Industriens Fond vil målrettet gå til dels at udvikle et acceleratorforløb, dels at følge elevernes udvikling og evaluere de læringstiltag og -faciliteter, som Niels Brock stiller til rådighed undervejs.
 

Advisory board viser vejen

Ved siden af følgeforskningsprojektet bliver et nyt advisory board tilknyttet uddannelsen. Det består af dygtige og erfarne iværksættere med Nicklas Kany, CEO og grundlægger af MentorDanmark, i spidsen. Det kompetente advisory board vil bistå med relevant viden og praktisk erfaring og dermed udgøre uddannelsens øverste strategiske ledelse.

Rollemodeller er afgørende, ikke mindst for unge mennesker, og derfor er det fantastisk, at en iværksætter af Nicklas Kanys kaliber, har sagt ja til at være formand for vores advisory board,” siger Anya Eskildsen.

Ud over formandsposten, så består advisory boardet af Niels Ralund, der er formand for FDIH, Rasmus Møller Nielsen, der er managing partner hos Lab08, Pernille Berg fra FFE-YE, Louise Ertman Baunsgaard, stifter af LETZ SUSHI, Martin Christensen, der er CEO hos WorkStable, samt Thomas Christensen, der er uddannelseschef i Ledernes Hovedorganisation. Industriens Fond har i alt bevilliget 400.000 kroner til det nye initiativ.

I løbet af august afholder Niels Brock en række informationsmøder om den nye iværksætteruddannelse. Det kan der læses om her.

Projekt data

Uddannelsen

Der kan læses meget mere om den nye uddannelse her.

Informationsmøder

Der afholdes informationsmøder på Niels Brock, hvor der fortælles om den nye uddannelse.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående Industriens Fonds støtte til projektet kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.