Mød innovatørerne

Gennem to år har projektet Sustainable Build faciliteret mødet mellem byggeriets parter. Det er der kommet helt nye produkter ud af.

Med bæredygtig produktion som det fælles udgangspunkt, har byggeriets parter – investorer, designere, ingeniører, arkitekter, materialeproducenter og kunder – samlet sig om projektet Sustainable Build. Gennem en målrettet innovationsproces har projektet bidraget til at føre en række innovative produkter og løsninger frem i lyset – løsninger, som alle sigter efter en mere bæredygtig byggebranche.
 

En samling af gode cases

De nye innovationer er blevet samlet i en publikation, der, ud over at gennemgå de innovative produkter, også fortæller hvorledes Sustainable Build er vokset ud af Industriens Fonds temaindkaldelse om bæredygtig produktion, og i dag er lykkedes med at have partnere med fra store dele af industrien.

Projektet i sin helhed præsenteres desuden i nedenstående video, hvor flere forskellige involverede parter sætter ord på projektets tilblivelse og hensigter.

Projekt data

Projektet

Sustainable Build stiller skarpt på bæredygtighed i byggebranchen og har samlet en række projektdeltagere på tværs af byggeriet.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.