Mere LEAN i læringskædeprojektet

I næste uge stilles der skarpt på LEAN ved et arrangement i Middelfart.

Industriens Fond har i en årrække arbejdet for, sammen med DI – Dansk Industri, at udbrede LEAN til flere danske virksomheder. Hensigten har været soleklar, øget produktivitet. Flere virksomheder har med succes deltaget i projekterne om LEAN og den 18. marts fortæller Fiberline Composites om sine erfaringer fra LEAN-arbejdet.

Fiberline Composites A/S var blandt de første virksomheder til at træde ind i projektet om LEAN og nu inviterer de indenfor til en eftermiddag i effektivitetens tegn.

Dato:
18. marts 2015

Tid:
Klokken 15.00-17.00

Sted:
Fiberline Composites A/S
Barmstedt Alle 5
5500 Middelfart

På mødet fortælles der blandt andet om, hvad det kræver at få mest muligt ud af arbejdet i et projekt der fokuserer på LEAN – blandt andet i forhold til tidsforbrug, værktøjer, inddragelse af ledere og medarbejdere og lignende.

Det er stadigvæk muligt at deltage i LEAN-projekterne og arrangementet hos Fiberline Composite kan være et godt sted at starte, hvis man overvejer at være med. På dagen vil både virksomheder og folk fra projektledelsen være tilstede.

Læs mere om projektet og programmet nedenfor, og bemærk at det er gratis for alle at deltage:

Projekt data

Om projektet

Arbejdet med LEAN har mundet ud i to projekter hos Industriens Fond. Et projekt, Leanrejsen, har arbejdet med at implementere en række LEAN-løsninger i danske virksomheder. Et andet projekt, Læringskæder, arbejder for at udbrede kendskabet til førstnævnte projekt, dets resultater og de tilhørende værktøjer.

tilmelding

Vil man gerne deltage i arrangementet den 18. marts hos Fiberline Composites i Middelfart, så kræver det en tilmelding på forhånd. Kontakt i så fald:

Peter Lager
Konsulent
Telefon: 33 77 36 16
Mail: petl@di.dk

Program

Læs mere om projektet og programmet for arrangementet hos Fiberline Composite.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.