Livlig dag på Experimentarium

Experimentarium var fyldt med liv og kreativitet, da Skolernes Innovationsdag for landets skoleelever løb af stablen lige før påskeferien.

Det var glade og engagerede skoleever og lærere, der var mødt op til Skolernes Innovationsdag, der fandt sted den 23. marts 2018. 

Skolernes Innovationsdag gennemføres af Experimentarium og Industriens Fond og er Danmarks nationale temadag om innovation. Dagen har til formål at inspirere og stimulere skoleelever og lærere til at tænke mere innovativt.

Dagen afholdes hvert år fredag før påske, og i år var det fjerde gang, at arrangementet fandt sted. Læs mere om Skolernes Innovationsdag her på hjemmesiden.

Hjernen blev trænet

Flere af landets skoleklasser fra 1.- 10. klasse deltog i den spændende dag, hvor de blandt andet blev udsat for lege og øvelser, hvor hjernens kreative del blev sat i gang. I dette års udgave var temaet “Kroppen på hovedet”, og eleverne skulle i den forbindelse få idéer til forbedringer af menneskekroppen.

Formålet med dette tema har været at øge elevernes kompetencer til at arbejde og tænke innovativt i forhold til fagområder som natur, teknologi og biologi.
 

TO UDSTILLINGER

Selve dagen blev afholdt på skoler landet over, men blev også markeret med et stort event på Experimentarium, hvor udstillingerne ”Opfindelsernes Hus” og ”Idéværkstedet”, som også er støttet af Industriens Fond, dannede rammen for dagen.

Der kan læses mere om de to udstillinger og bevillingerne dertil her på Industriens Fonds hjemmeside.

Projekt data

OM PROJEKTET

Skolernes Innovationsdag er Danmarks nationale årlige temadag om innovation, og i år faldt dagen på den 23. marts. Læs mere om Skolernes Innovationsdag her på hjemmesiden eller ved at besøge Experimentariums hjemmeside.

UNDERVISNINGSMATERIALE

Alle skoler kan frit hente undervisnings-materialer, som er udviklet i forbindelse med Skolernes Innovationsdag.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.