Kvart milliard kroner styrker danske virksomheder

Industriens Fond uddelte i alt 251 mio. kroner til nye projekter i 2023. I sin nye årsberetning fortæller fonden om sine forskellige aktiviteter, der alle arbejder for at fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

Industriens Fond har netop udgivet sin årsberetning for 2023. Beretningen sammenfatter nogle af det forgange års aktiviteter og er af samme grund bygget op i fire temaer, sådan som det også gælder for fondens strategi.

”Alt hvad vi foretager os, peger i retning af vores mission om at fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Med årsberetningen sætter vi ord på nogle af de ting, der fyldte i 2023, men derudover forsøger vi også at kigge lidt fremad, i forhold til at vurdere hvilke emner, der kommer til at fylde i vores virke her i 2024,” siger Thomas Hofman-Bang, der er direktør i Industriens Fond og fortsætter:

”Som fond arbejder vi inden for fire temaer. Bæredygtig produktion, cybersikkerhed, nye teknologier og internationalisering. Derfor har vi også brugt disse fire temaer som ramme for årsberetningen, så det hele tiden er let at se den røde tråd fra vores strategi og videre over til vores konkrete uddelinger og aktiviteter.”

Årsberetningen fortæller blandt andet om fondens arbejde med grønne forretningsmodeller og cirkulær økonomi, om det danske cyberbarometer, NIS2-direktivet og om arbejdet med cybersikkerhed i danske virksomheders værdikæder.

Derudover beretter fonden også om sine indsatser inden for kunstig intelligens og additive manufacturing, samt hele sit fokus på at internationalisere dansk erhvervsliv.

Læs beretningen her

Aktuelt

Nyhed

16. april 2024

Denne metode skaber resultater i danske virksomheder

Flere danske virksomheder kigger efter andre samarbejdspartnere end Kina
Nyhed

15. april 2024

Flere danske virksomheder vender Kina ryggen

Nyhed

10. april 2024

Nyt center er et slaraffenland for fremstillingsindustrien

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.