Konferencer om innovation i industrien

Innovation er alfa og omega når virksomheder skal konkurrere på det globale marked. Med konferencer i Aarhus og København stilles der nu skarpt på emnet.

Virksomheder skal være innovative for at overleve. Uanset om det drejer sig om produktinnovation, nye forretningsmodeller, kreative markedsføringsmetoder, alternative samarbejder, nye tilgange til kunder eller brugen af banebrydende teknologi, så gælder det om at være med på noderne.

Industriens Fond har stillet skarpt på innovation i 2016. Dels da Fonden tidligere på året gennemførte en temaindkaldelse om innovation, dels da Fonden besluttede at støtte etableringen af et helt nyt center for innovation på Copenhagen Business School.
 

To konferencer

Til september afholder Industriens Fond, i samarbejde med Dagbladet Børsen, to konferencer om innovation. Fremtrædende innovatører i dansk erhvervsliv fortæller om arbejdet med innovation i virksomheder som Universal Robots, Novozymes, Grundfos, Tesla Motors, Coloplast og Danish Crown.

Udover stemmerne fra erhvervslivet, så præsenteres også en håndfuld af Fondens projekter, der på forskellig vis beskæftiger sig med innovation – både helt nye projekter, men også projekter, der allerede i dag har skabt gode og innovative resultater i danske virksomheder.

Der afholdes to konferencer, der begge varer en hel dag. Konferencerne henvender sig først og fremmest til topledelsen i danske virksomheder og personer der arbejder med innovation på både strategisk og praktisk plan i fremstillingsindustrien. Konferencerne er placeret i Aarhus og i København på følgende vis:

 • Aarhus (læs mere)
  Konferencen afholdes på ARoS den 5. september 2016.
 • København (læs mere)
  Konferencen afholdes på Den Sorte Diamant den 12. september 2016.

Projekter som modtager støtte fra Industriens Fond arbejder som hovedregel med nyskabende emner, forretningsområder, teknologier og metoder. Mange af Fondens godt 100 aktive projekter beskæftiger sig således på en eller anden måde med innovation.

Her på hjemmesiden kan man læse mere om de projekter, der har modtaget støtte fra Fonden. Det gøres via linket nedenfor:

Projekt data

Innovation

Innovation er en nøgledrivkraft for økonomisk vækst og værdiskabelse for den enkelte virksomhed. I 2016 sætter Industriens Fond særligt fokus på aktiviteter, der har til formål at styrke industriens innovationsevne og derigennem konkurrenceevnen. Læs Fondens strategi her.

 • Strategi

Tid og sted

Der afholdes to konferencer i henholdsvis Aarhus og København. Læs mere ved at klikke på relevante links nedenfor.

 • Aarhus den 5. september 2016.
 • København den 12. september 2016.

Temaindkaldelse

Industriens Fond gennemførte tidligere på året en temaindkaldelse om innovation. Læs mere om denne, samt tidligere temaindkaldelser, som Fonden har afholdt.

 • Temaindkaldelse om innovation
 • Øvrige temaindkaldelser

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.