Konference: TechBBQ 2024

Igen i år holdes der grillfest for iværksættere og venturekapitalister, når TechBBQ åbner op for årets event med fokus på inspiration, netværk, vækst og hygge.

Dato: 11. og 12. september 2024
Tid: 09:00 – 21:00
Sted: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København

TechBBQ er Danmarks største arrangement for iværksættere og investorer. Her mødes de nyeste skud på stammen inden for dansk erhvervsliv med nogle af de mange pengestærke kræfter, der kan få virksomheder til at vokse gennem velovervejede investeringer og strategier.

Kom med til årets arrangement, der, under overskriften One Giant Leap, minder os alle sammen om, at selvom vores individuelle skridt kan virke små, så udgør de tilsammen et kæmpestort spring mod innovation, bæredygtighed og retfærdighed.

Iværksættere, investorer og alle os andre står ved forandringens afgrund hvor enhver idé og handling kan drive os fremad mod en blomstrende og lysere fremtid. Det er den rejse, som TechBBQ understøtter.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.