Konference med mange konklusioner

Efterskoleprojektet, som Industriens Fond støttede tilbage i 2011, har bragt en række interessante observationer med sig. Til oktober afholdes der konference og debat om emnet.

Da Industriens Fond valgte at støtte Efterskoleprojektet var hensigten soleklar. Flere efterskoleelever – gerne de dygtige – skulle få øje på karrieremulighederne hos danske industri- og produktionsvirksomheder. Et vigtigt skridt i den proces er at flere vælger en ungdomsuddannelse, som svarer til industriens behov.

Den målsætning har projektet levet op til. Men udover de umiddelbare mål, så har projektet kastet flere andre læringer af sig.

Både formålet, de opfyldte mål og læringerne vil danne grundlaget for en konference der afholdes i København, den 24. oktober 2014.

Flere emner er sat på programmet og alle kan tilmelde sig via nedenstående link. Ønsker man at læse om projektets konklusioner og resultater, så kan det ligeledes gøres nedenfor.

Projekt data

Efterskoleprojektet

Konferencen afholdes i kølvandet på Efterskoleprojektet. Projektet blev igangsat i 2011.

Tilmelding

Konferencen henvender sig mestendels til efterskoleforstandere, vejledere, erhvervsdrivende, brancheforeninger og uddannelsessektoren. Men alle er velkomne.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.