Kom ind på kinesisk midt-marked

Der afholdes to seminarer om Suitable for Growth-projektet. Det er det kinesiske midt-marked der sættes under lup.

Forretningspotentialet på det kinesiske marked er stort, men mange danske virksomheder formår udelukkende at henvende sig til den øverste del af dette marked.

Omvendt synes det voksende kinesiske midt-marked uden for rækkevidde. Det er ærgerligt, for det er her væksten i den kinesiske økonomi ligger nu og i fremtiden.

Suitable for Growth-projektet har fulgt seks mellemstore, danske B2B-virksomheder og understøttet dem i indsatsen for at komme bredere ud i Kina og nu præsenteres resultaterne af den hidtil største danske undersøgelse af metoder til forretningsudvikling i Kina.

Hør de gode råd, de dyrt købte erfaringer, de grundige undersøgelser og de lærerige historier. Hør om erfaringerne fra de virksomheder, der har deltaget i programmet og lyt til professor og markedsekspert WONG Poh Kam´s analyse af kinesiske konkurrenters strategier.

Alle deltagere får udleveret de første 5 bøger i håndbogsserien fra Suitable for Growth-projektet.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og skal foretages inden den 6. november 2014. Tilmelding skal ske til pkw@universefonden.dk, hvor du angiver: navn, stilling, virksomhed, adresse, e-mail samt seminar (København eller Silkeborg).

Det er gratis at deltage i seminaret om det kinesiske midt-marked, men der er et no-show-gebyr på 500 kroner.

Projekt data

Tilmelding

Tilmelding skal foretages inden den 6. november 2014 til pkw@universefonden.dk.

Husk at angive: navn, stilling, virksomhed, adresse, e-mail og sted (København eller Silkeborg)

Det er gratis at deltage i seminaret om det kinesiske midt-marked, men der er et no-show-gebyr på 500 kroner.

Suitable For Growth

Projektet blev søsat i 2012. Der findes mere information om projektet her på hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.