ITS World Congress er på trapperne

I år er København vært for verdenskongressen indenfor intelligente transportløsninger og services. Det sker den 17.-21. september i Bella Center. Som optakt til kongressen har Industriens Fond og Københavns Kommune gennemført projektet ITS Hackathon, der også præsenteres i Bella Center i kongresdagene.

Som vært for ‘ITS World Congress 2018’ i Bella Centeret bliver København udstillingsvindue for nye, danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, teknologisk ekspertise, samt produkter og services fra danske virksomheder.

Forkortelsen ITS henviser til tekniske systemer, der dækker over smarte løsninger, som gør trafikken mere effektiv, miljørigtig og sikker ved at tilpasse sig den aktuelle trafiksituation. Simpelthen intelligente trafikløsninger.

ITS World Congress 2018 bliver en spændende uge tætpakket med arrangementer, talere og tekniske ture rundt i København. Og mange eksperter og internationale beslutningstagere lægger vejen forbi Danmark, mens kongressen løber af stablen.

De tekniske ture, som kan gennemføres i løbet af kongressen, viser Danmarks innovative løsninger indenfor klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed – løsninger, der alle er skabt til at forbedre livskvaliteten for byens borgere. Og særligt fremvisningen af intelligente løsninger på tekniske ture rundt i København, er en hjørnesten i projektet ITS Hackathon, som har arbejdet med netop det emne siden projektets opstart i 2017.

ITS Hackathon er en dialog- og innovationsproces for virksomheder, der skal motiveres til at ansøge om at teste nye, innovative ITS-løsninger i det københavnske byrum før og under ITS World Congress 2018. ITS Hackathon vil bidrage til at skabe bedre rammer for vækst og øget konkurrenceevne i virksomhederne, som deltager. Under kongressen, med start den 17. september 2018, vil ITS Hackathon fremvise 15-20 nye demonstrationsprojekter i og omkring Bella Centeret.
 

Myndighedsgodkendt

ITS Hackathons løsninger er testet, udviklet og dokumenteret i samspil mellem myndigheder, virksomheder og borgere, hvilket giver den enkelte virksomhed et unikt udgangspunkt for at være konkurrencedygtig på det globale marked for intelligente byer og den tilhørende teknologi.

Industriens Fond har støttet projektet, fordi ITS Hackathon er med til at skabe nye koncepter for fremtidens effektive transportløsninger, som kan skaleres til flere danske byer og forøge borgernes livskvalitet samt sikre en mere effektiv varetransport. På sigt kan de bedste løsninger forhåbentlig også gøre sig gældende på det globale marked.
 

Tilmelding

ITS-kongressen er et stort foretagende og kommer til at fylde Bella Center og områderne omkring centeret. Overordnet set vil kongressen dog blive delt op i tre områder:

  • Sessions – præsentationer af den nyeste udvikling indenfor ITS
  • Demonstrationer – showcases af nuværende ITS-teknologi, der udvikles rundt om i verden
  • Udstilling – boder dedikeret til temaer, sessions og events

For at deltage på konferencen kræver det registrering på ITS World Congress’ hjemmeside. Den kan besøges via linket nedenfor:

Projekt data

iTS WORLD CONGRESS 2018

Danmark er vært for det internationale arrangement ’ITS World Congress’ den 17.-21. september 2018 i Bella Center i København. Det er den største internationale kongres for intelligente transportsystemer (ITS). Tilmeld dig ved at besøge følgende link.

ITS HACKATHON

’ITS Hackathon’ er en innovationsproces for partnerskaber som optakt til ITS World Congress 2018. Projektet ønsker at skabe rammerne for, at danske virksomheder kan ”hacke” byen med nye løsninger inden for intelligente trafiksystemer og få tidlig brugerfeedback gennem live test i byrummet. Der kan læses mere om projektet ved at besøge nedenstående link.

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Københavns Kommune, men partnerskabskredsen består derudover også af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Copenhagen Solutions Lab og ERTICO. Besøg partnerne nedenfor.

MERE INFO

Ønskes yderligere information, så kan Fondens sekretariat kontaktes.

Ole Østrup
Formidlingsansvarlig
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.