Internationalt mediegennembrud for Danmarks grønne brands

CNN annoncerer en særlig programserie, der profilerer finalisterne til den internationale designpris INDEX: Award, som uddeles af den danske non-profit organisation INDEX: Design to Improve Life®.

Programserien omfatter en række 90-sekunders film, der viser innovative løsninger designet af finalisterne til INDEX: Award 2013, en temauge på CNN International og CNN.com samt en halv times Tv-program i september.

CNN International, Industriens Fond og State of Green har underskrevet et særligt annoncepartnerskab i forbindelse med programserien, der bliver lanceret overfor et internationalt publikum fra den 1. juli 2013. Kampagnen vises til CNN’s Tv- og onlinepublikum i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet, og rammer det amerikanske marked via CNN.com.

Industriens Fonds og State of Green’s kampagne vises i forbindelse med de 90-sekunder lange film og i forbindelse med CNN International’s program ’Connect the World’. Kampagnen afsluttes med sponsorering af en halv times Tv- program i september.

Mads Lebech, adm. direktør i Industriens Fond, siger om samarbejdet:
”INDEX: Award og aktiviteterne i forbindelse hermed sætter fokus på Danmark og de styrkepositioner også danske virksomheder har inden for bæredygtighed, design og innovation. Konkret vil den store internationale synlighed tillige give en unik anledning til at fortælle om en af Fondens nye store satsninger – House of Green – et internationalt besøgscenter med fokus på Danmarks grønne industrier og cleantech, samt hvordan den danske historie og erfaringer viser, hvordan mange danske virksomheders teknologier spiller sammen. Her er vi glade for at sikre en synergi til aktiviteterne i State of Green.”

Kigge Hvid, administrerende direktør i INDEX: Design to Improve Life®, siger om samarbejdet:
”Vi opnår nu et internationalt mediegennembrud som resultatet af flere års intensiv indsats som bannerfører for designeres evne til at bidrage med bæredygtige løsninger på globale udfordringer, og samtidig går vi hånd i hånd med Danmarks grønne brand. For mig at se er det netop denne form for strategiske samarbejder, Danmark har så hårdt brug for, og at Industriens Fond så en mulighed og tog den, er vi dem dybt taknemmelige.”

Finn Mortensen, direktør i State of Green, siger om samarbejdet:
”State of Green-konsortiet gennemfører hvert år besøg for flere end 1.500 udenlandske kommercielle og politiske beslutningstagere, som kommer for at opleve og blive inspireret af dansk erhvervslivs grønne løsninger. Den internationale opmærksomhed, som den kommende eksponering på CNN skaber gennem vores strategiske samarbejde, vil kun forstærke deres interesse for at komme til Danmark. Til efteråret åbner det interaktive besøgscenter, House of Green, som Industriens Fond har muliggjort etableringen af, og vi får hermed et unikt udstillingsvindue for dansk erhvervsliv.

Projekt data

Om organisationerne

INDEX: Design to Improve Life® er en dansk non-profit organisation med global rækkevidde. Vi Inspirerer, Uddanner og Engagerer folk i at designe bæredygtige løsninger på globale og lokale udfordringer. Det gør vi ved hjælp af verdens største designpris (INDEX: Award på 500.000 Euro), verdensturnerende udstillinger, samarbejder med byer samt uddannelses- og investeringsinitiativer.

Industriens Fond er den danske industris og erhvervslivs innovative fond, Fondens formål er at udvikle og støtte nyskabende, inspirerende og økonomisk bæredygtige projekter og initiativer, der styrker dansk industris og erhvervslivs konkurrencerne.

State of Green: Som det officielle grønne brand for Danmark, samler State of Green alle ledende spillere inden for energi, klima, vand & miljø, og skaber relationer til international stakeholders med interesse i at lære af den danske erfaring.

Kontakt

INDEX: Design to Improve Life®: Adm. dir. Kigge Hvid: +45 61 29 20 04
Nyhedsdirektør Adam von Haffner: +45 26 13 21 22
Industriens Fond: Adm. dir. Mads Lebech: +45 20 94 90 46
State of Green: Direktør Finn Mortensen: +45 22 49 65 11

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.