Innovationer på video

I juni blev resultaterne af dette års Sustainable Build præsenteret. Se alle ti innovationer, der her præsenteres i hver sin video.

Flere måneders innovationsarbejde er nu mundet ud i ti nye produkter og teknologier, der på hver sin måde kan rykke byggesektoren i en mere bæredygtig retning. Innovationerne er blevet til i en struktureret proces, der tog sin begyndelse i 2015 og som altså kulminerede den 8. og 9. juni, hvor de ti nye innovationer blev præsenteret ved et arrangement i København.
 

Se innovationerne

Hver af de ti innovationer har fået udarbejdet en kort præsentationsvideo og de kan alle ses på Sustainable Builds hjemmeside.

På hjemmesiden kan man ligeledes læse om hele arbejdet med at lave bæredygtige innovationer i byggebranchen og man kan også følge med i kommende aktiviteter i projektet.
 

Temaindkaldelse

Sustainable Build er et af i alt fem projekter, som er blevet etableret i kølvandet på Industriens Fonds temaindkaldelse om bæredygtig produktion. Alle fem projekter kan besøges her på hjemmesiden, ligesom man kan læse om øvrige temaindkaldelser som er afholdt tidligere.

Projekt data

Sustainable Build

Projektet er et samarbejde mellem Industriens Fond og Dansk Arkitektur Center, samt en lang række af byggesektorens aktører. Både her på Industriens Fonds hjemmeside og på projektets egen hjemmeside, kan man læse mere om projektet.

Temaindkaldelse

Sustainable Build udspringer af den temaindkaldelse om bæredygtig produktion som Industriens Fond gennemførte ultimo 2014. Læs mere om den og øvrige temaindkaldelser her.

Følg projektet

Første del af projektet Sustainable Build er nu gennemført. Men der er mere i vente i løbet af den kommende tid. Følg eventuelt med her på internettet.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.