Indvielse af fornyet grønt hus

Gennem de seneste måneder er House of Green blevet opfrisket med renovering og opdateret indhold. Tirsdag eftermiddag blev huset genindviet.

Tilbage i 2013 etablerede Industriens Fond og State of Green et nyt besøgs- og udstillingscenter for grønne løsninger. Gennem de godt fem år som er gået siden da har House of Green, som centeret hedder, modtaget tusindvis af besøg fra ind- og udland.

Beslutningstagere fra erhvervsliv og myndigheder har lagt vejen forbi House of Green for at få et indblik i danske løsninger og produkter inden for cleantech.

Udviklingen går stærkt i disse år på områder som vand, varme, energi og infrastruktur. Og danske virksomheder fornyer hele tiden kompetencer og produkter for at stå stærkere i den globale konkurrence.

Arbejdet med at fremvise de danske cleantech-virksomheders kunnen er derfor også hele tiden under udvikling. Både i forhold til at have et indbydende besøgscenter, men også med henblik på at centeret indrettes og udstyres så formidlingsopgaven løses på bedst mulige vis.

Ambitiøst ansigtsløft

Med det udgangspunkt bevilligede Industriens Fond 3,6 mio. kroner i 2018 som skulle bruges på at styrke House of Green’s arbejde yderligere – blandt andet på områder som indretning og formidling.

Det gennemgribende ansigtsløft er nu nået til vejs ende og House of Green er igen klar til for alvor at byde gæster velkomne fra nær og fjern. Det blev markeret tirsdag aften, hvor Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik kunne indvie de nye lokaler og den nydesignede udstilling.

På scenen var også formandskabet fra Industriens Fond og State of Greens ditto. De adresserede begge vigtigheden af et stærkt dansk erhvervsliv og håbede på, at danske cleantech-virksomheder også fremadrettet kan gøre sig gældende på verdensscenen.

Projekt data

Bevillingen

Industriens Fond har støttet videreudviklingen af House of Green med 3,6 mio. kroner. Læs om bevillingen her.

Besøg besøgscenteret

House of Green holder fortsat til i København, men sammen med State of Green arrangeres besøg hos cleantech-virksomheder i hele Danmark. Besøg deres respektive hjemmesider her.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Ole Østrup

Formidlingschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.