Industriens Fonds temaindkaldelse rundes af

Temaet Datadreven Vækst vakte stor interesse hos en bred kreds af aktører.

Industriens Fonds seneste temaindkaldelse om datadreven vækst er netop afsluttet. I temaindkaldelsen efterspurgte Fonden gode projektidéer, der kan styrke små og mellemstore virksomheders evner og muligheder for at udnytte eksisterende og nye data til at skabe konkurrencekraft og vækst.

Fonden ønsker med temaindkaldelsen at øge vækst og værdiskabelse blandt danske virksomheder ved at styrke virksomheder i at realisere muligheder i en datadreven forretningsudvikling, herunder udnytte nye teknologiske muligheder.

Der er modtaget i alt 51 spændende projektforslag fra en bred kreds af aktører, herunder videninstitutioner, GTSer, organisationer og virksomheder, som Fonden ser frem til at behandle.

Projekt data

TEMAINDKALDELSEN

Læs hele temaindkaldelsesteksten om datadreven vækst her.

KONTAKT

Spørgsmål vedrørende temaindkaldelsen om datadreven vækst kan stilles til Industriens Fonds sekretariat.

Anders Ziegler Kusk
Projektleder
Telefon: 33 37 62 32
Mail: azk@industriensfond.dk

Nanna Nyholm
Projektleder
Telefon: 33 37 62 06
Mail: nn@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.