Industriens Fonds adm. direktør stopper

Adm. direktør Mads Lebech stopper i Industriens Fond. Fondens bestyrelse har påbegyndt arbejdet med at finde ny øverste chef for Fonden.

Industriens Fond skifter ud på direktionsgangen. Siden 2009 har Mads Lebech været adm. direktør for Industriens Fond, men han stopper i løbet af de kommende måneder, da han i stedet for skal være adm. direktør i TryghedsGruppen, der er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden.

Vi har været glade for Mads’ indsats i Industriens Fond gennem snart 10 år. Fonden har været på en begivenhedsrig rejse siden revitaliseringen i 2009 og senest lancerede vi i august fondens nye strategi, efter en strategiproces hvor Mads selvfølgelig også har været meget involveret og engageret,” siger Sten Scheibye, der er bestyrelsesformand for Industriens Fond, og som nu, sammen med resten af Fondens bestyrelse, er gået i gang med at finde en ny adm. direktør.

Vi har påbegyndt arbejdet med at finde en ny profil, der kan udfylde rollen som adm. direktør i Industriens Fond. Vi håber at finde den rette person snart, men vigtigst er det selvfølgelig, at det bliver en der har de rigtige kompetencer. Industriens Fond har gang i mange forskellige initiativer. Og med den nye strategi og Fondens øgede økonomiske muligheder, sigter vi efter at dele op mod 250 mio. kroner ud hvert år i de kommende år. Så der er mange ting at tage fat på – både på den korte og på den lange bane,” siger Sten Scheibye.

Mads Lebech forventes at begynde i sit nye job hos TryghedsGruppen i første kvartal af 2019. Indtil videre er han således fortsat adm. direktør i Industriens Fond.

Projekt data

Industriens Fond

Industriens Fond arbejder i sit daglige virke ud fra Fondens mission og strategi.

Følg fonden

Fondens arbejde kan løbende følges gennem nyhedsbrev og sociale medier.

Mere info

Mere information om jobskiftet findes hos TryghedsGruppen.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.