Industriens Fond udvider

Industriens Fond udvider sekretariatet og vil i den forbindelse ansætte to nye medarbejdere.

Industriens Fond søger to nye medarbejdere. Dels søges en kollega til projektudviklingsopgaver med mere, dels søges en formidlings- og webmedarbejder til at styrke indsatsen for at sprede viden og erfaringer fra Fondens mere end 120 aktive projekter.

Udvidelsen af Industriens Fonds medarbejderstab sker som følge af Fondens øgede frie formue og ikke mindst Fondens ligeledes forøgede målsætning om at kunne uddele op mod 250 mio. kroner årligt.
 

Ansøgningsfrist

Begge stillinger har ansøgningsfrist den 23. februar 2018, men ansøgninger læses løbende, og finder vi den rigtige, så inviteres den pågældende ansøger til samtale.

Der kan læses mere om de to nye stillinger, ved at besøge nedenstående link.

Projekt data

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 23. februar 2018. Læs mere om frister og andet, ved at besøge de to stillingsopslag. Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes hvis den rette person findes inden fristens udløb.

Arbejdssted

Industriens Fonds sekretariat holder til på Esplanaden i København.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.