Hjernetræning på skemaet til Skolernes Innovationsdag

Hjernetræning er nøgleordet, når Experimentarium slår dørene op for Skolernes Innovationsdag den 12. april 2019. Idémageri er noget man kan øve sig i, og netop dét skal trænes på innovationsdagen.

Skolernes Innovationsdag har til formål at styrke elevernes hittepåsomhed og kreative selvtillid. Alle børn der deltager på Skolernes Innovationsdag skal således lære, at enhver kan træne sin hjerne til at være mere kreativ og til at få gode ideer, når man arbejder målrettet på det. På den måde – med nye kompetencer i bagagen – rustes børnene til at tage nogle store skridt på vejen mod at blive mere innovative og kreative individer.

Skolernes Innovationsdag arbejder med eleverne på flere forskellige områder. Dels trænes hjernen til at tænke kreativt, dels eksperimenteres der med idéer og tanker, dels udvikles nye idéer sammen med andre, dels fokuseres der på fordybelse.
 

Klar, parat, tænk!

Startskuddet til Skolernes Innovationsdag lød egentlig for flere uger siden, da Experimentarium satte fokus på læreres kreative kompetencer indenfor innovation og idéudvikling. Det skete ved Lærernes Innovationsdag, der er et forberedende arrangement, der skulle klæde lærerne på til selve Skolernes Innovationsdag, som i år afholdes fredag inden påske. Både på Experimentariet og på skoler rundt omkring i Danmark.

Endnu et startskud kommer således til at lyde den 12. april 2019, hvor Skolernes Innovationsdag – med eleverne i fokus – bliver afholdt. Og med lærernes opfriskede kompetencer indenfor innovation, entreprenørskab og hjernens mange funktioner, er der allerede varmet godt op til en god dag i den kreative kakkelovn.

  • Tilmelding og yderligere information

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.