Fremtidens bæredygtige produktion er på banen med en ny podcastserie

En bæredygtig produktion kræver mere end CO2-reduktioner. Men hvordan omstiller man sin virksomhed, så den er klar til at møde morgendagens krav?

Podcasten “Fremtidens Bæredygtige Produktion” tager dig på besøg hos SMV’er, der arbejder strategisk med grøn omstilling. Hver især udforsker de rammerne for, hvordan danske produktionsvirksomheder kan styrke deres grønne konkurrencefordele.

Mød inspirerende virksomhedsledere, som kan hjælpe dig i din egen udvikling. Og bliv klogere sammen med landets fremmeste eksperter i bæredygtighed og strategisk ledelse. Podcasten er produceret af Viegand Maagøe for Industriens Fond og ATV – Akademiet for de Tekniske Videnskaber.

Læs mere om projektet her 

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.