Founders of Tomorrow fandt en vinder

Fredag aften kunne Lena Tünkers lade sig fejre som vinder af 2018-udgaven af Founders of Tomorrow.

God og spændt stemning fyldte lokalerne, da vinderen af Founders of Tomorrow skulle kåres fredag aften. Efter fem dage i selskab med nye teknologier, teknologietiske overvejelser og store spørgsmål om bæredygtighed og business, kunne Lena Tünkers hyldes som årets vinder, efter at en jury og kredsen af deltagere havde givet deres besyv med om hendes og hendes holds idé YouFish.

I alt 60 håbefulde og ambitiøse deltagere udgjorde Founders of Tomorrow 2018. Alle blev de ført igennem et forløb med fokus på nye teknologier og disses påvirkning af forretningslivet, samt teknologiernes mulighed for at indvirke kloden – blandt andet med de 17 verdensmål in mente.

Founders of Tomorrow er en fortsættelse af idé-konkurrencen Danske Idéer og har blandt andet taget et nyt navn i brug, for i højere grad at udtrykke hvad det egentlig handler. Nye forretningsidéer med globalt udsyn og sigte. Også i 2019 og i 2020 står Industriens Fond og DareDisrupt bag nye omgange af Founders of Tomorrow.

Projekt data

Forløbet

Founders of Tomorrow samler talentfulde og ambitiøse iværksætterspirer under samme tag og fører dem gennem et forløb med fokus på teknologi og forretning.

Film fra ugen

Hele ugen har Founders of Tomorrow sendt live fra forløbet. Nu kan videoer og præsentationer findes og ses på blandt andet Facebook.

Se finalen

Der blev sendt video fra finale-arrangementet i fredags. Se udsendelsen forskudt her.

Hjemmeside

Læs meget mere om Founders of Tomorrow på forløbets hjemmeside.

Besøg hjemmesiden

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.