Founders of Tomorrow 2019 er lagt i kalenderen

Den 10. december 2018 åbner Founders of Tomorrow 2019 op for modtagelse af ansøgninger til næste års idékonkurrence og uddannelsesforløb.

For andet år i træk afholder arrangørerne Dare Disrupt det eftertragtede idé- og uddannelsesforløb Founders of Tomorrow. Denne gang afholdes det fra den 24. februar til 1. marts 2019 i Københavnsområdet primært.
 

Et godt Program der er værd at vente på

Founders of Tomorrow (tidligere kendt som Danske Idéer) er et 5-dages intensivt forløb med 50 ambitiøse deltagere, der skal undervises og trænes i emner som kunstig intelligens, robotter, biotek, nanoteknologi, medicin, 3D-print, og hvordan disse teknologier kan sættes i spil gennem disruptiv innovation og entreprenørskab. Ambitionen er at skabe nye virksomheder, som anvender teknologien til at løse væsentlige udfordringer.

Blandt deltagerne udvælges fem personer, som i en finale skal konkurrere om muligheden for at vinde et globalt træningsforløb.

Arrangementet henvender sig primært til personer med enten en forskningsmæssig eller en entreprenørmæssig baggrund. Det endelige progam lader vente på sig, men deltagerne kan instille sig på at være omgivet af førende eksperter og entreprenører inden for innovation og teknologi. 

Siden 2014 har Industriens Fond støttet idé- og udviklingsforløbet Danske Idéer. Sidste år blev barren og ambitionsniveauet hævet, og det har haft en håndfuld følgevirkninger. Nyt navn, flere deltagere fra flere forskellige lande og mere fokus på udviklingen af nye virksomheder. Således er Danske Idéer blevet til Founders of Tomorrow, og i 2019 kan 50 håbefulde iværksættere se frem til at tage hul på et nyt forløb. 
 

Tilmelding

Deltagelse i Founders of Tomorrow er gratis takket være en bevilling fra Industriens Fond. Såfremt man ønsker at deltage, så kan der ansøges derom via Founders of Tommorrows hjemmeside fra den 10. december 2018. 

Projekt data

pROJEKTET

Founders of Tomorrow bygger ovenpå Danske Idéer, som Industriens Fond og DareDisrupt har afholdt gennem en årrække. Læs om projekterne via de to links her.

HJEMMESIDE

Der kan læses meget mere om Founders of Tomorrow på projektets egen hjemmeside.

Tid og sted

Tid:
Founders of Tomorrow 2019 kommer til at blive afholdt fra den 24. februar til den 1. marts 2019.

Sted:
Founders of Tomorrow 2019 kommer til at blive afholdt i København med afstikkere til relevante virksomheder og videnscentre rundt omkring i hovedstadsområdet.

Følg med

Founders of Tomorrow kan følges på Twitter, Facebook eller via projektets nyhedsbrev som man kan abonnere på via en tilmeldingsformular nederst på projektets egen hjemmeside.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.