Finale i Danske Idéer 2017

Fem finalister skal præsentere sine idéer ved årets finale, der afholdes den 31. marts på Nørrebro i København.

Danske Idéer er en idékonkurrence der fokuserer på anvendelsen af ny teknologi til at løse nogle af de store udfordringer der findes i samfundet.

En hjørnesten i Danske Idéer er et ugelangt forløb med uddannelse i fokus. Fra den 14. marts til den 18. marts har mere end 60 talentfulde mennesker udgjort årets hold i Danske Idéer.

I løbet af de fem dage, har holdet beskæftiget sig med forretningscases, computere, kunstig intelligens, machine learning, robotter, neuroscience, biotek, syntetisk biologi, medico, block chain, bitcoins og meget andet.
 

Fem er i finalen

De fem dage mundede ud i, at fem deltagere blev udvalgt som finalister til idékonkurrencens endelige finale, der afholdes fredag den 31. marts klokken 15:30. Programmet for finaledagen ser ud som følger:

15.00:
Registrering og snacks.

15.30:
Dagens program indeholder indlæg fra blandt andre Singularity University og Industriens Fond.

 • Fast Track to the Future
  Jeffrey Rogers, Singularity University
 • Om Danske Idéer og finalen
  Anders Hvid, Danske Ideer
 • Hvorfor støtte Danske Ideer?
  Mads Lebech, Industriens Fond
 • 5 pitches
  De fem finalister
 • Be Exponential – a corporate perspective
  Kyle Nel, Lowe’s Innovation Lab

18.00:
Vinderen af Danske Idéer 2017 kåres.

18.15:
Networking, drinks og fejring.
 

Tilmelding

Alle er velkomne til at følge med i finalen, der afholdes på Nørrebro i København. Via linket nedenfor kan man tilmelde sig.

Projekt data

Danske Ideer

Industriens Fond og Singularity University’s danske alumnier samarbejder om at gennemføre idékonkurrencen Danske Idéer. Hvert år kåres én samlet vinder, der præmieres med et ophold af 10 ugers varighed på Singularity University i Californien.

tilmelding

Kom med til finalen den 31. marts i København. Tilmelding kan ske via linket nedenfor.

Finalisterne

Finalen skal afgøres blandt fem finalister, der hver især pitcher på finaledagen.

[[{“fid”:”1758″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_display_title[und][0][value]”:””,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”Industriens Fond – Danske Ideer – Singularity University – SingularityU – Dare2Mansion – DareDisrupt”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”De fem finalister i Danske Ideer 2017″},”type”:”media”,”link_text”:null,”attributes”:{“alt”:”Industriens Fond – Danske Ideer – Singularity University – SingularityU – Dare2Mansion – DareDisrupt”,”title”:”De fem finalister i Danske Ideer 2017″,”class”:”media-element file-default”}}]]

Følg med

Danske Idéer sender løbende livestream. Desuden findes ældre videoer også online. Se mere her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.