ESOF 2014 er i gang

Søndag blev dørene officielt slået op til Euroscience Open Forum i København.

Søndag eftermiddag lagde en række prominente talere vejen forbi TAP1 i Carlsberg-byen i København. Først og fremmest var Hendes Majestæt Dronningen af Danmark, Margrethe II, på talerstolen.

Også det politiske Danmark var repræsenteret i form af uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen, mens formand José Manuel Barroso repræsenterede Europakommissionen.

De kommende dage – til og med torsdag den 26. juni – vil Carlsberg-byen være fyldt til bristepunktet med arrangementer af forskellig art.

Dem kan man læse mere om i boksene til højre.

Projekt data

ESOF 2014

Besøg konferencens officielle hjemmeside.

Science in the City

Som en del af ESOF 2014 afholdes også en festival kaldet Science in the City. Den er åben for alle og indeholder talrige arrangementer både morgen, middag og aften.

Science in the City afholdes også i Carlsberg-byen og man kan læse mere om temaer og tidspunkter på arrangementets hjemmeside.

Projekter

Industriens Fond har støttet to projekter i forbindelse med Euroscience Open Forum. Læs mere nedenfor:

  • ESOF 2014
  • Kopenlab Festival

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.