Endelig opsamling på Go Grow

En samlet rapport kigger på erfaringerne fra projektet Go Grow, hvor både virksomheder og forskningen har kunnet opnå nye og interessante erfaringer.

I alt har 65 virksomheder prøvet kræfter med inkubationsprogrammet Go Grow. Det er sket ad tre omgange, hvor de mange virksomheder har været i gennem et forløb med uddannelse fra relevante eksperter, pitch-træning, udvikling af forretningsmodeller, samt tilpasning af produkter og services.

Målet har under hele forløbet været, at gøre virksomhederne klar til at bringe nye produkter og løsninger på markedet, samt at stille skarpt på eksport fra dag ét. 

Fra iværksætter til vækstvirksomhed

Go Grow udspringer af den temaindkaldelse som Industriens Fond gennemførte i 2013 under overskriften ”Flere Vækstiværksættere”. Temaindkaldelsen satte fokus på, at de mange nystartede virksomheder, som etableres i Danmark hvert eneste år, ikke bare overlever, men også transformerer sig til vækstvirksomheder med internationalt sigte.

Go Grows sigte efter at skabe eksport i de nyetablerede virksomheder er en af hjørnestenene i projektet. Og i den afsluttende rapport evalueres der på både omsætning, rejsning af kapital, samt jobskabelse.

Men udover det konkrete arbejde med virksomhedernes vækst og eksport, så har projektet, med sin forankring hos Copenhagen School of Economics på CBS, også haft et langt ben ind i forskningsverdenen. Den viden og de observationer og erfaringer, der tages med over i det akademiske univers beskrives også i den afsluttende rapport, som kan læses her.

Projekt data

Rapporten

Den endelige håndbog fra Go Grow er blevet udgivet og kan læses her.

Temaindkaldelse

Industriens Fonds temaindkaldelse om Flere Vækstiværksættere mundede ud i flere forskellige projekter – deriblandt Go Grow.

Video

Go Grow er støttet af Industriens Fond. I videoen nedenfor, fortæller fondens direktion om arbejdet og målsætningen i projektet.

Projektet

Besøg projektets egen hjemmeside.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.