Ekstra kul på TechBBQ 2019

For femte år i træk gentages iværksætter-succesen TechBBQ, når Øksnehallen i København åbner dørene for endnu flere talenter ved årets grillfest den 18-19 september.

TechBBQ er et startup-, innovations- og tech-arrangement og samler flere tusinde gæster bestående af blandt andre iværksættere, investorer, innovatører, startups, talenter, institutioner, foreninger, virksomheder og kommercielle partnere fra ind- og udland. Arrangementet bidrager til, at deltagerne sammen kan udforske nye muligheder for at skabe forretninger med henblik på innovation, vækst og jobskabelse.

De sidste tre år har Industriens Fond haft glæde af at kunne bakke op om konferencen med henblik på at fremme dialogen mellem iværksættere og etablerede aktører fra industrien for at højne innovationskraften i dansk erhvervsliv. På den måde kan Danmark skabe endnu flere dygtige iværksættere og endnu flere nye virksomheder, der vokser og eksporterer.
 

Foodtech og AI

Sidste år deltog mere end 6.500 virksomhedsledere og iværksættere med blandt andet deltagelse fra AM Hub, der er Danmarks mødested for både etablerede virksomheder og iværksættere der arbejder med digital fremstilling, 3D-print og additive manufacturing. I år forventes endnu flere at deltage og igen i år forventes det at AM Hub besøger arrangementet.

Årets TechBBQ indeholder mere end 150 talere, 40 workshops og vil være opdelt i nicheområder, som dækker alt fra foodtech til AI. Med én hovedscene og en lang række tilstødende scener, stande og aktiviteter er der således rigeligt at tage sig til. Programmet vil løbende blive opdateret på TechBBQs hjemmeside.
 

Tilmelding

TechBBQ 2019 finder sted i Øksnehallen i København den 18. og den 19. september. Læs mere om arrangementet på TechBBQs egen hjemmeside.

Projekt data

OM PROJEKTET

Med en samlet bevilling på en million kroner, støtter Industriens Fond afholdelsen af TechBBQ i både 2017, 2018 og 2019. Læs mere om projektet og støtten her.

Tilmelding

Læs meget mere om TechBBQ og tilmeld dig på projektets hjemmeside.

PARTNERE

Ud over støtten fra Industriens Fond er der også en række andre partnere, som er med til at skabe TechBBQ.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående Industriens Fonds støtte til projektet kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.