Ejerledelse og eksport på accelerator-agendaen

Den første af i alt fire accelerator-konferencer blev afholdt i Aalborg, hvor iværksættere og vækstvirksomheder kunne få inspiration og gode input.

Foråret byder på fire accelerator-konferencer, hvor iværksættere og eksperter indtager scenen og debatterer forskellige emner som eksempelvis ejerledelse, digitalisering, eksport, vækst og meget andet.
 

Fokus på lederrollen

Med på den første konference, der blev afholdt i Aalborg onsdag eftermiddag, var blandt andre Ellen Mølgaard Korsager, som til dagligt er tilknyttet Center for Ejerledede Virksomheder på Copenhagen Business School. Centeret, der blev etableret med støtte fra Industriens Fond i 2014, beskæftiger sig blandt andet med ejerledelse i danske virksomheder, men også med ejerforhold, skiftende lederroller, samt mere omkringliggende temaer som psykologi og ejerlederens familierelationer og fremtidsplaner, samt disses indvirkning på virksomhedens drift og vækst.

Centerets arbejde bygger blandt andet på data fra tusindvis af danske ejerledede virksomheder og på den baggrund udvikler centeret en række værktøjer til brug for ejerledere. Med den bagage i rygsækken kunne Ellen Mølgaard Korsager give gode råd til publikum og deltagere, og bidrage til debatten om ejerlederens rolle i danske virksomheder og erhvervslivet i det hele taget.
 

Flere arrangementer under opsejling

De kommende tre accelerator-arrangementer afholdes i Aarhus, Middelfart og København. Nogle af emnerne berøres igen, mens andre emner vil være nye på tapetet.

Projekt data

Gazelle

Hvert år uddeles der fremstillings-gazeller til hurtigvoksende danske industrivirksomheder. Læs mere om Fremstillings-Gazellen her:

Accelerator

Accelerator-konferencerne er en del af de Gazelle-uddelinger som Dagbladet Børsen gennemfører hvert år. Læs mere om Gazelle Accelerator ved at besøge linket nedenfor:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.