Direktionsassistent søges til Industriens Fond

Industriens Fond søger en dygtig direktionsassistent, der kan varetage en række opgaver i tæt samarbejde med Fondens direktion.

Industriens Fond er en privat, filantropisk fond, der gennem årlige uddelinger på ca. 250 mio. kr. initierer nyskabende aktiviteter, særligt med ønsket om at give danske virksomhedsledere viden, indsigt og redskaber til at forbedre konkurrenceevnen for dansk industri og erhvervsliv. Fonden har pt. godt 135 aktive projekter.

Fonden ønsker at bidrage til samfundsmæssig udvikling og vækst. Fonden kan ansøges, men sætter også selv dagsorden og indbyder projektforslag gennem temaindkaldelser, ligesom Fonden selv aktivt udformer og styrer større rammeprogrammer.

Fonden har således mange partnere og snitflader med meget forskellige personer i erhvervslivet, organisationer, på det politiske og ministerielle niveau, samt indenfor universitetsverdenen. Herunder har Fonden en række internationale kontaktflader og aktiviteter.
 

STILLINGEN

Vores nye kollega vil komme til at sidde tæt på særligt formidlingsafdelingen, men med den daglige reference til direktøren, og tillige varetage funktionen som hans personlige PA. Til tider vil du også bistå Fondens bestyrelse og særligt formand.

Du er således midt i ”orkanens øje”, og vil skulle træffe mange mindre beslutninger, også af strategisk karakter, hver eneste dag. Du er løsningsorienteret og understøtter gode samarbejdsrelationer med Fondens eksterne interessenter, og du synes, at det er en tilfredsstillelse, når folk, du har været i kontakt med, har følt sig kvalificeret behandlet.

Du vil komme til at indgå i alle faser og sider af arbejdet i et mindre sekretariat i en privat filantropisk fond.

En del af arbejdet vil tillige omhandle kommunikative opgaver, herunder hjælpe med at skrive tekster, taler og håndtere præsentationer særligt relateret til konferencer, møder og Fondens hjemmeside. Ligesom en række øvrige kommunikationsopgaver fx relateret til en ny aktivitet med afholdelse af videndelings-seminarer mv. kan komme på tale. Du skal derfor være sprogligt og grammatisk stærk, og kunne fungere som korrekturlæser når nødvendigt. Visse aktiviteter foregår endvidere til tider på engelsk.

Vi er en mindre arbejdsplads i vækst, så alle løfter, hvor der er behov. Fonden har i ”ledelsessekretariatet” ansat hhv. en administrationsansvarlig og en erfaren sekretær, som varetager mange af de praktiske opgaver.

Vi er dog en meget ”flad organisation” så du vil få et tæt samarbejde såvel med dem, som med kommunikations-, projekt- og udviklingsmedarbejderne.
 

OM DIG

Du er udadvendt, har et godt og ukompliceret humør og kan indgå positivt i hverdagen på en arbejdsplads med en til tider hektisk og direkte tone. Vi sætter pris på klassiske begreber bl.a. dannelse og samfundssind, og forventer dermed at du har forståelse for vigtigheden af en respektfuld omgangstone med meget forskellige mennesker – også når man repræsenterer Fonden.

Du har forventeligt en akademisk uddannelse. Det er ikke en hindring, hvis du er relativt nyuddannet, men du skal have erfaring fra en arbejdsplads og i så fald særligt beskrive dette i din ansøgning. Herudover skal du have lyst til være tæt på der, hvor det sker, og vil trives med såvel kommunikative og strategiske opgaver, men også kunne finde tilfredsstillelse i de planlægningsmæssige og konkrete opgaver, der er i rummet omkring en travl og udadvendt direktør.

Du skal være stærk i at skrive og kortfattet levere et budskab og ikke have hjælp til at læse korrektur. Du skal være en stærk bruger af Microsoft Office-værktøjer og i øvrigt være IT-vant.

Du er i stand til at arbejde meget selvstændigt, overholde deadlines og selv vise initiativ. Du er samtidig grundig og søger kollegers sparring, når du har brug for det.

Du kender til arbejdet i en organisation, som har omdrejningspunkt i en bestyrelse, der kan træffe beslutninger, og en direktør, der stiller krav.

Vi forventer, at du synes, at det vi laver med at styrke industri og erhvervsliv giver rigtig god mening.
 

FORMALIA

Vi tilbyder gode arbejds- og personaleforhold i et gensidigt fleksibelt arbejdsmiljø, og vi lægger vægt på at der findes balance mellem arbejds- og privatliv.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og gerne 1. oktober; om nødvendigt venter vi dog på den rette person.

Der er ansøgningsfrist den 20. august inden kl. 10.00 på job@industriensfond.dk. Ansøgningen mærkes ‘Direktionsassistent’.

Du er meget velkommen til at medsende en helt kort og uformel mobilvideo, hvor du ”håndholdt” på under 1 minut fortæller lidt om dig selv.

Ansøgninger behandles løbende, og finder vi den rette, begynder vi på interviews og besætter stillingen.

Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Mads Lebech på ml@industriensfond.dk, så vender vi tilbage til dig.

Projekt data

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 20. august inden kl. 10.00 på job@industriensfond.dk. Ansøgningen mærkes ‘Direktionsassistent’.

Industriens Fond

Her på hjemmesiden kan man læse mere om Fondens virke og de projekter som Fonden har støttet.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.