Danske Idéer 2015 er afgjort

Fem fantastiske idéer udgjorde finalen i 2015-versionen af Danske Idéer. Habib Frost vandt førstepræmien – et ophold på Singularity University hen over sommeren.

Der var god stemning og sprudlende humør hos alle deltagere, da finalen i Danske Idéer blev afholdt på Østerbro i København. Blandt de fremmødte var naturligvis finalisterne. Men også mange af de øvrige deltagere, der tidligere på året deltog i et ugelangt uddannelsesforløb – kernen i Danske Idéer – var mødt frem mandag eftermiddag.

Den teknologiske spændvidde var bred. Både i uddannelsesforløbet og i finalen. Kunstig intelligens, nanoteknologi, robotter, databehandling, biologi og mange andre fagområder blev blandet og kombineret på nye og idérige måder.

Bedst blandt de bedste var Habib Frost, der altså modtog førstepræmien – et 10-ugers sommerophold på Singularity University i USA.

Projekt data

Om Danske Idéer

Projektet er et samarbejde mellem Industriens Fond og Danish Singularity University Alumni. Læs mere om projektet her på siden, eller besøg Danske Idéer på Facebook eller Twitter.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.