CO₂-dataindsamling? Af hva’ for noget?

CO2 monitor

CO2 monitor

De store virksomheder forpligter sig i stigende krav til at reducere CO₂-udledninger fra hele værdikæden – også fra deres underleverandører. Blandt andet derfor går mange danske produktionsvirksomheder ind i et år, hvor indsamling af ens CO₂-data kommer til at fylde mere og mere.

Men hvordan er det nu lige, at man indsamler sin klimadata, og hvilken CO₂-udledning hører til hvilket Scope?

Dét og meget mere tilbyder programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed mulighed for at blive klogere på! Med et Klimaklar-forløb får I log-in til vores digitale læringsplatform, hvor I får viden og værktøjer til blandt andet at indsamle data. Vi bruger Erhvervsstyrelsens Klimakompas som værktøj til jeres videre beregning. Her kan I i samarbejde med jeres klimarådgiver få inspiration til reduktionsmuligheder.

Det er GRATIS for alle danske produktionsvirksomheder.
Tilmeld dig her

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.