Broen er færdigbygget

Den 14. december 2015 afholder Industriens Fond og Danmarks Tekniske Universitet i fællesskab en afslutningskonference for projektet Bridging the Gap.

Den 14. december 2015 afholder Industriens Fond og Danmarks Tekniske Universitet i fællesskab en afslutningskonference for projektet Bridging the Gap. Udover at præsentere projektets faglige og forskningsmæssige resultater, så vil eftermiddagen også byde på en præsentation fra nogle af de virksomheder der er udsprunget af projektet.
 

Hvad er Bridging The Gap?

Med projektet Bridging The Gap har Industriens Fond gerne villet støtte arbejdet med at omdanne forskning til levedygtige og profitable virksomheder – vel at mærke uden at give køb på seriøs og dybdegående forskning. En løsning på den udfordring er fundet via Bridging The Gap, hvor et tæt samarbejde mellem forskere, branchekendere og kompetente erhvervsfolk har ført til en god håndfuld spændende og innovative virksomheder.
 

Program

Eftermiddagens program består i grove træk blandt andet af en velkomst, en faglig erfaringsfortælling fra folkene bag Bridging The Gap, en seance hvor nogle af de udklækkede virksomheder præsenterer sig selv, samt en afslutning og efterfølgende lidt godt til ganen.

15.00:
Industriens Fond byder velkommen.

15.10:
Danmarks Tekniske Universitet fortæller om resultater og erfaringer fra Bridging The Gap.

15.30:
Virksomheder fra Bridging The Gap præsenterer sig selv, produktet og holdet bag.

16:15:
Pause og Netværk

16.30:
Den mest interessante af virksomhederne præmieres.

16.45:
DI – Dansk Industri siger tak for i dag.

17.00:
Reception og udstilling af virksomhedernes produkter.
 

Tid og Sted

Arrangementet holdes i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Tilmelding og yderligere information findes på arrangementets egen side:

Projekt data

Om projektet

Bridging the Gap blev søsat af Industriens Fond og DTU i 2013. Sidenhen har projektet udklægget en god håndfuld forskningstunge og innovative.

Tilmelding

Yderligere information om arrangementet, samt tilmeldingsformular, findes via nedenstående link.

Besøg projektet

På projektets hjemmeside findes blandt andet videofilm, der præsenterer de involverede professorer og virksomheder.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.