Autonomi skal styrke medarbejdernes udvikling

Ny guide giver en anvendelsesorienteret ramme om det strategiske og ledelsesmæssige arbejde med medarbejdernes autonomi.

Mange erhvervsledere er optaget af at gøre deres virksomheder tilpasningsdygtige og innovative – og dette indebærer samtidig også ofte et ønske om at øge deres medarbejderes engagement. Autonomi skaber ofte gode, og direkte målbare, resultater, men hvordan kan man som leder stimulere og udnytte medarbejdernes autonomi?

Det spørgsmål – og en masse andre – behandles i en ny praksisguide om medarbejderautonomi. Den skal give erhvervsledere en forståelse af, hvor gode deres virksomheder er til at håndtere autonome initiativer blandt medarbejderne.
 

AUTONOMI SKAL STYRKE KONKURRENCEEVNEN

Projektet Fra Big Data til Big Business har udviklet en anvendelsesorienteret guide med værktøjer og eksempler, der kan inspirere det ledelsesmæssige arbejde med at opfordre til og anvende autonomi til at forløse medarbejdernes kreative potentiale og finde digitale vækstprojekter blandt dem for at styrke virksomhedernes konkurrenceevne. Guiden kan downloades og læses gennem følgende link: 

FRA BIG DATA TIL BIG BUSINESS

Guiden og projektet bag udløber af Industriens Fonds særlige temaindkaldelse Big Data, som fonden udbød i 2015. Projektet udføres af Copenhagen Business School og har særligt fokus på kommercialiseringen af Big Data gennem udvikling af profitable forretningsmodeller, og hvordan virksomheder opnår indsigt i de muligheder, der ligger i at udnytte Big Data. Læs mere om Industriens Fonds temaindkaldelser og projektet her på hjemmesiden.

Projekt data

PROJEKTET

Projektet har til formål er at styrke danske virksomheders konkurrenceevne ved at adressere centrale barrierer, der forhindrer eller begrænser realiseringen af datadreven vækst. Læs mere om projektet her på hjemmesiden eller besøg projektets egen hjemmeside.

GUIDES

Projektet har forud for denne guide om medarbejderautonomi udgivet en lille håndfuld praksisguides, som alle adresserer centrale barrierer ved Big Data, såsom succes med datadreven vækst og kundeindsigt i en digitaliseret verden. Alle rapporterne downloades ved at besøge følgende links:

TEMAINDKALDELSE

Projektet Fra Big Data til Big Business udspringer af temaindkaldelsen om Big Data, som Industriens Fond afholdt i starten af 2015. Læs mere om temaindkaldelser her:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.