Ambitiøs testarena er indviet

Nordic Health Lab kunne mandag morgen indvie sine nye lokaler i Hillerød. Her skal innovation og nye partnerskaber bane vejen for gode sundhedsløsninger.

Morgenstund har som bekendt guld i mund og netop skabelsen af værdifulde løsninger og sundhedsfremmende innovation er endemålet for det nye projektinitiativ Nordic Health Lab, der blev indviet tidligt mandag morgen.

Ved at bringe virksomheder, iværksættere, praktikere og borgere sammen i en gennemtænkt testarena med tilknytning til det nye hospital i Nordsjælland er tanken, at nye produkter, samarbejder, apparater og løsninger med tiden skal udvikles og afprøves på velstruktureret vis.

Indvielsens gode intentioner skal indfris

Åbningsarrangementet var velbesøgt og mange etablerede virksomheder og mindre iværksættere har allerede ytret interesse for at blive en del af Nordic Health Lab og de mange aktiviteter, der kommer til at foregå i de nye lokaler.

Gæsterne blev budt velkommen af Henrik Schødts, der er vicedirektør på Nordsjællands Hospital. Her har han blandt andet ansvar for innovationsområdet og sidder i bestyrelsen for Nordic Health Lab.

Han blev efterfulgt af Industriens Fonds adm. direktør, Mads Lebech, der fortalte om baggrunden for Fondens engagement i Nordic Health Lab og de potentialer der ligger på sundhedsområdet. Dels i form af bedre forebyggelse og helbredelse af borgere i det danske sundhedssystem, dels i forhold til de muligheder der ligger i at bringe danske velfærds- og sundhedsløsninger ud på det globale marked.

Der var også plads til samtale og netværk ved arrangementet, hvor både virksomheder, praktikere og iværksættere havde indfundet sig.

Alt i alt var der bred enighed om, at de gode idéer og intentioner nu skal realiseres og blive til innovative løsninger og produkter. Det kommer til at ske gennem en lang række af tiltag, der gennemføres i regi af Nordic Health Lab.

Projekt data

Projektet

Nordic Health Lab er skabt for at styrke innovationen i virksomheder, der beskæftiger sig med sundhed, velfærd og forebyggelse. Men også med et ønske om at arbejde på tværs af brancher og bruge idéer og løsninger fra andre brancher.

Besøg testarenaen

Der kan læses om Nordic Health Lab på projektets egen hjemmeside. Desuden kan aktiviteter og tiltag følges på Linkedin.

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres i praksis af en række partnere. Partnerkredsen består af Nyt Hospital Nordsjælland, Hillerød Kommune og Nordic Development Corporation. Læs mere om projektpartnerne gennem følgende links:

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Ole Østrup

Formidlingschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.