Agilt lederskab på agendaen

Globale ledelseskompetencer er omdrejningspunktet i et projekt som Industriens Fond satte i søen i 2010. Nu pibler resultaterne frem.

Det er ikke let at lede en moderne virksomhed, med en broget medarbejderstab og en omkringliggende verden der bliver stadigt mere globaliseret. Ikke desto mindre er det den opgave ledere i dagens Danmark ofte står overfor. Udfordringerne er mange. Og de er meget forskelligartede.
 

Global Leadership Academy

Da projektet Global Leadership Academy blev etableret for snart fem år siden, var målsætningen klar. Ved at styrke danske lederes evne til at udnytte mulighederne på det globale marked, skulle dansk konkurrenceevne fremmes. Projektet har sidenhen bidraget med effektive udviklings- og uddannelseskoncepter til danske virksomheder og deres ledere. Disse kan findes på projektets hjemmeside.

Ved at benytte projektets kurser, metoder, værktøjer og viden, har en række danske virksomheder allerede meget aktivt draget nytte af projektet Global Leadership Academy. Men endnu flere kan få gavn af projektets resultater.

Konference på vej

Den 8. september 2015 afholdes konferencen Global Leadership Conference som en del af projektets aktiviteter. Også senere på året afholdes et par arrangementer i projektet og de kan alle ses via linkene nedenfor.

Al viden fra projektet er samlet på projektets hjemmeside. Her findes der både videnskabelige artikler og mere case-baserede betragtninger.

Projekt data

Projektet

Læs mere om projektet her på Industriens Fonds hjemmeside. Det kan gøres ved at benytte linket nedenfor.

Konference på vej

Den 8. september afholder projektet Global Leadership Academy konferencen Global Leadership Conference. Det sker i samarbejde med blandt andre Copenhagen Business School og organisationerne Lederne og DI – Dansk Industri. Læs mere om konferencen via linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.