Afsluttende konference om crowdsourcing

crowdforudsigelser og crowdsourcing

crowdforudsigelser og crowdsourcing

Tirsdag den 2. oktober præsenteres erfaringer og resultater fra projektet SMV Crowdsourcing Lab. Det sker på projektets afsluttende konference. 

Crowdsourcing er en metode til at skabe mere og bedre innovation ved at løse problemer sammen med andre. I Danmark er det hovedsageligt store, globale koncerner, der har taget crowdsourcing til sig, mens mindre virksomheder ikke i samme grad benytter crowdsourcing som en del af innovationsarbejdet. Det efterlader et stort, uudnyttet potentiale i mange små og mellemstore virksomheder, som projektet “SMV Crowdsourcing Lab” siden 2016 har arbejdet på at gøre op med.

Projektet – hvor 20 virksomheder har arbejdet med crowdsourcing-metoder til at blive mere innovative – er forankret hos organisationen Danish Crowdsourcing og udføres i tæt samarbejde med Copenhagen Business School og Københavns Universitet med støtte fra Industriens Fond.

Som virksomhed kan man bruge crowdsourcing til at dele en problemstilling med mange forskellige interessenter og bede dem bidrage med deres løsningsforslag. Dermed kan innovationskapacitet forøges ved at inddrage deres viden og kompetencer. Det har vist sig, at de bedste løsninger ofte kommer fra uventede kanter!
 

Hvad sker der på dagen?

Konferencens program er en blanding af resultatopsamling og ervaringer fra projektets akademiske aktører, men i høj grad også suppleret af input fra case-virksomheder og nogle af de eksisterende platforme. Således kommer meget til at ske.

 • Bliv inspireret til at bruge crowdsourcing i din virksomhed
 • Mød eksperter inden for feltet
 • Hør hvordan andre virksomheder har brugt crowdsourcing
 • Mød andre virksomheder der overvejer crowdsourcing-metoder
   

Program

Programmet for dagen indeholder både indlæg fra relevante talere, samt debatter om crowdsourcing fra scenen.

 • 08.30:
  Registrering, Kaffe & Croissanter
 • 09.00:
  Velkommen til dagen v/ Danish Crowdsourcing & Industriens Fond, Adm. direktør Mads Lebech
 • 09.20:
  Keynote: Crowdsourcing som innovationsmetode v/ Marion Poetz, Associate Professor, CBS
 • 09.45:
  Pause
 • 10.00:
  Case præsentation: Crowdsourcing for forretningsudvikling v/ Anders Sørensen, Forretningsudvikler, Enemærke & Pedersen A/S
 • 10.30:
  Case præsentation: Crowdsourcing for procesinnovation v/ Allan Nielsen, Adm. Direktør, Bjerrum Nielsen A/S
 • 11.00:
  Virksomhedspanel: Fordele og udfordringer ved crowdsourcing processen v/ Malene B. Pedersen, Riemann, Anders Sørensen, Enemærke & Pedersen, Marianne Mogensen, Dafolo og Allan Nielsen, Bjerrum Nielsen
 • 11.20:
  Pause
 • 11.30:
  Keynote: Challenges DK – en national platform for challenge-baseret innovation v/ Torsten Andersen, Vicedirektør, Erhvervsstyrelsen
 • 12.00:
  Panel-debat: Crowdsourcing nu og for fremtiden v/ Pernille Simmelkiær, CEO Cosmic People, Jesper Müller-Krogstrup, CEO Nosco, Rosemarie Diegnan, Chief Strategy & Product Officer Wazoku og Niels Jepsen, VP IOVIA
 • 12.30:
  Afslutning og lancering af SMV Crowdsourcing Netværk
 • 12.40:
  Frokost & Netværk
   

Tid og sted

Arrangementet er åbent for alle interesserede og afholdes hos Mogens Dahl Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S. Det hele løber af stablen tirsdag den 2. oktober 2018.
 

Tilmelding

Det er gratis at deltage på konferencen, men tilmelding kræves og kan foretages gennem følgende link:

Projekt data

TILMELDING

Alle er velkomne til at deltage i konferencen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt og skal foretages gennem dette link:

HVOR OG HVORNÅR?

Arrangementet afholdes i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge i København.

Dato: 
2. oktober 2018

Tid:
Fra klokken 08:30 til klokken 13:40.

Sted: 
Snorresgade 22
2300 København S

Om projektet

Projektet SMV Crowdsourcing Lab har til formål at løfte innovationsevnen hos små og mellemstore danske virksomheder ved at benytte crowdsourcing som et supplement til mere traditionelle innovationsaktiviteter. Projektet henvender sig primært til danske industrivirksomheder.

BESØG PARTNERNE

Projektet udføres i et tæt samarbejde mellem virksomheder og forskningsinstitutioner med støtte fra Industriens Fond. Besøg de involverede parter her:

Blogindlæg

Sidste år forfattede Industriens Fonds adm. direktør et blogindlæg der blandt andet beskæftigede sig med crowdsourcing. Læs indlægget her.

MERE INFO

Ønskes yderligere information om Industriens Fonds arbejde med crowdsourcing, så kan Fondens sekretariat kontaktes.

Ole Østrup
Formidlingsansvarlig
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.