Afslutningskonference med fokus på bæredygtig produktion

Tirsdag den 13. marts 2018 afholdes der afslutningskonference for projektet ’Bæredygtig produktion i små og mellemstore virksomheder’. 

I 2014 efterspurgte Industriens Fonds bestyrelse nye projektidéer der omhandlede bæredygtig produktion i danske virksomheder. Fondens interesse udsprang af en tæt dialog med en række virksomhedsledere og aktører i og omkring dansk erhvervsliv. Dialogen viste blandt andet, at stigende råvarepriser, knaphed og et stadigt større træk på klodens ressourcer havde sat en ny strategisk dagsorden for den globale økonomi. Derfor udbød Industriens Fond en temaindkaldelse om emnet og ud af den temaindkaldelse kom blandt andet projektet ’Bæredygtig produktion i små og mellemstore virksomheder’ med DTU Diplom som bevillingsmodtager.

Projektet har taget afsæt i nogle af de udfordringer for den grønne omstilling, som virksomhederne reelt oplever. Tæt forbundet med virksomhedernes reelle forretningsmæssige udviklingsplaner, er der igennem projektet, blevet udviklet koncepter, kompetencer, vejledninger og systemer på tværs af ingeniørfagligheder.

Disse erfaringer og resultater vil blive præsenteret på projektets afsluttende konference tirsdag den 13. marts 2018. Programmet for konferencen kan ses nedenfor og der kan læses mere om konferencen gennem følgende link: 

PROGRAM

13.00
Velkommen
Mads Lebech, adm. direktør, Industriens Fond

13.10
Resultater af projekt Bæredygtig Produktion
Lars D. Christoffersen, DTU Diplom

13.25
Case: Samarbejdet mellem Greens og DTU
Lars-Erik Rasmussen, Greens 

13.35    
Bæredygtig verdensøkonomi
Henrik Drusebjerg, Carnegie Investment Bank

14.30
Rundtur til værksteder og laboratorier

15.00    
Reframing Innovation
Thomas Wedell-Wedellsborg og Susanne Justesen

16.30
Postersession

17.00
Tak for i dag
 

TILMELDING

Konferencen er åben for alle interesserede og afholdes på DTU Ballerup Campus tirsdag den 13. marts 2018, klokken 12:45 – 17:00. Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves og kan foretages gennem følgende link: 

Projekt data

PROJEKTET

Projektet blev støttet af Industriens Fond tilbage i 2015 og gør det muligt at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Danmark med at tænke bæredygtighed, teknologi og forretning sammen og dermed skabe økonomisk og konkurrencemæssig gevinst. Læs mere om projektet her på hjemmesiden eller ved at besøge projektets hjemmeside.

TILMELDING

Alle er velkomne til at deltage i konferencen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt og skal foretages gennem linket:

HVOR OG HVORNÅR?

Konferencen afholdes på Danmarks Tekniske Universitet i Ballerup.

Tid: 
13. marts 2018 klokken 12:45 til 17:00

Sted: 
Danmarks Tekniske Universitet
Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.