Kortlægning skal skabe synergi

Ved at samle alle aktører inden for bæredygtig produktion, vil projektet Net-Sights skabe synergier på kryds og tværs. Projektet skydes for alvor i gang den 30. oktober 2015.

Net-Sights er et projekt, som skal bidrage til at kortlægge alle danske aktører, der arbejder med bæredygtig produktion. Virksomheder, forskere og organisationer samles i én og samme database, så samarbejde kan skabes på tværs og ny synergi kan opnås.

Den 30. oktober 2015 afholdes et kick-off arrangement, hvor folkene bag Net-Sights viser hvad projektet har lavet indtil videre, samt sætter ord på, hvad Net-Sights konkret kan bruges til i fremtiden:

  • Hvordan kan man identificere ideelle samarbejdspartnere?
  • Hvordan kan man kortlægge det industrielle landskab?
  • Hvordan kan man kortlægge erhvervslivets vej mod en mere bæredygtig produktion?
     

Alle kan være med

Net-Sights er en gratis og åben platform til at understøtte bæredygtig produktion i Danmark. Platformen vil bruge store mængder data og avancerede relationelle analyser for at give netværket indsigt. Gennem disse indsigter vil platformen gøre det lettere at identificere samarbejdsmuligheder mellem organisatoriske enheder og mellem danske virksomheder. Data præsenteres i brugervenlige visuelle opsætninger, der gør det let at finde de oplysninger, der er relevante.
 

Kick-Off

Industriens Fond og Danmarks Tekniske Universitet (DTU) står bag Net-Sights og sammen med partnerorganisationerne State of Green og CLEAN afholder projektet nu en kick-off hvor projektet fortæller om nye måder til at identificere samarbejdspartnere og kollektivt besvare spørgsmålene ovenfor.

Arrangementet afholdes i København, fredag ​​30. oktober, og starter klokken 09:00. Nedenfor findes mere information, samt muligheden for at tilmelde sig.

Projekt data

Om Net-Sights

Projektet skal kortlægge og samle danske aktører inden for bæredygtig produktion. Ved at præsentere data på en letanvendelig facon, vil Net-Sights gøre det nemmere at finde samarbejdspartnere på tværs af brancher og landsdele.

Hjemmeside

Net-Sights har sin egen hjemmeside. På hjemmesiden præsenteres projektet mere grundigt og derudover kan man også melde sig til det kick-off arrangement, der afholdes den 30. oktober 2015.

Temaindkaldelse

Net-Sights udspringer af den temaindkaldelse, som Industriens Fond afholdt i sidste halvdel af 2014. Ved at benytte linket nedenfor, kan man læse om tidligere temaindkaldelser afholdt af Industriens Fond.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.