SDG Accelerator fejrede seneste rollemodeller inden for bæredygtighed

16.01.2019

FN-Byen dannede i går rammen om fejringen af de 13 små og mellemstore danske virksomheder, som gennem det sidste år har deltaget i projektet SDG Accelerator.

SDG Accelerator er et partnerskab mellem UNDP’s nordiske kontor og Industriens Fond, og dagen i går var kulminationen af en lærerig og til tider også udfordrende innovationsrejse, hvor virksomhederne med sparring fra UNDP, Deloitte og projektets Advisory Board har brugt FN’s 17 verdensmål som innovationsdriver. Virksomhederne har som resultat heraf har udviklet en række nye produkter, services og løsninger, som på hver deres måde bidrager til at opfylde verdensmålene og som samtidigt har potentialet til at blive en god forretning.

Ved arrangementet fik alle virksomhederne overrakt et diplom og blandt andet Industriens Fonds formand Sten Scheibye og medlemmer af SDG Accelerators Advisory Board Torben Möger Pedersen og Susanne Stormer bød ind med erfaringer, idéer og vigtige læringer.

Samtidigt blev der budt velkommen til de 18 nye virksomheder, der om kort tid går i gang med næste runde af SDG Accelerator.

Du kan læse mere om projektet her forneden:

PROJEKTET

Læs mere om SDG Accelerator og baggrunden for Fondens bevilling her på hjemmesiden.

SDG-PROJEKTER

Industriens Fond har støttet flere forskellige initiativer på SDG-området. Projekterne kan besøges her på hjemmesiden og kommunikeres samlet i Linkedin-gruppen Verdensmål og Virksomheder.

KONTAKT

Spørgsmål vedrørende SDG Accelerator kan stilles til Industriens Fond.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mail: oos@industriensfond.dk
Telefon: 23 80 06 60