Viden og løsninger fra danske virksomheder kan bidrage til genopbygning i Ukraine

Aktiv
Internationalisering

Den kommende genopbygning af Ukraine kræver mange forskellige kompetencer. Her kan dansk erhvervsliv bidrage med både viden og konkrete løsninger.

Projektets topprioriteter

  1. Understøtte danske virksomheders bidrag til genopbygningen i Ukraine.

  2. Understøtte sekretariatets arbejde i den danske Ukraine komité.

  3. Understøtte den danske Ukraine komité og dens arbejde med at skabe fred og frihed i Ukraine.

Krigen i Ukraine har kolossale konsekvenser for den ukrainske befolkning, det ukrainske samfund og den ukrainske infrastruktur. Der venter derfor et stort genopbygningsarbejde i en forhåbentlig ikke alt for fjern fremtid, når krigens brutalitet aftager og freden indfinder sig.

Med et ambitiøst Business Partner Program vil Den Danske Ukraine Komité bidrage til genopbygningen af civilsamfundet i Ukraine. Det gøres blandt andet ved at hjælpe danske virksomheder med at få mulighed for at tage del i genopbygningsprocessen på den anden side af krigen.

Inden genopbygningsarbejdet for alvor kan begynde, må der dog først skabes fred. Fredsskabelsen vil komitéen også bidrage til og derfor er der også – i projektets samlede design – indeholdt sekretariatsbistand til Den Danske Ukraine Komité.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Business Partner Program

Projektejer:
Den Danske Ukraine Komité

Periode:
2022-2024

Støttet med:
1 mio. kroner

Projektpartnere

Kontakt

Projektejer
Søren Pind
Formand
Den Danske Ukraine Komité
sp@danishcyberdefence.dk

Kontakt

Katinka Thyssen Neumann

Studentermedhjælper

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.