Workshop: Sæt tal på jeres spild og få en fremtid uden affald

Et ressourceflow-overblik er afgørende for at reducere spild, klimaaftryk og omkostninger samt styrke din virksomheds markedsposition. Målet er at undgå spild eller udnytte det som en ressource.

Dato og sted:

27. juni 2024, Skive

12. september 2024, Aarhus

8. oktober 2024, Taastrup

På workshoppen lærer du at identificere og sætte tal på din virksomheds materialeflow og materialespild. Du vil arbejde med det i praksis på dagen og komme hjem med et vigtigt beslutningsgrundlag for fremtidige initiativer.

På dagen møder du folk fra andre virksomheder, der står med samme udfordringer i den grønne omstilling – på tværs af brancher og fagligheder.

Efter workshoppen vil du få adgang til redskaber og viden udviklet i ZeroWaste-projektet.

I projektet ZeroWaste, som workshoppen er en del af, ønsker vi at blive klogere på dansk industri, og hvad der kan flytte industrien i en grønnere retning. Vi håber derfor, at du vil bidrage med at besvare nogle forskningsmæssige spørgsmål – både før og efter workshoppen.


Denne workshop er for danske produktionsvirksomheder. Du arbejder fx med produktion, produktudvikling, forretningsudvikling eller bæredygtighed.

Workshoppen er relevant for alle virksomheder, der er afhængige af materieller ressourcer.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.