Webinar: NIS2 og D-mærket i praksis

Webinar viser hvordan D-mærket skaber værdi i danske virksomheder.

Dato: 7. december 2023
Tid: 14:30 – 16:00
Sted: Online

NIS2-direktivet træder i kraft på EU-niveau i oktober 2024, og i februar forventes det danske lovforslag om implementering at se dagens lys. Mange virksomheder står derfor med en meget stor udfordring i forbindelse med implementeringen. Det er derfor afgørende at holde sig opdateret om tidslinjen for implementering, direktivets indhold og især den danske udmøntning.

NIS2-direktivet opfordrer virksomheder og organisationer til at implementere enten europæiske eller internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder eller anvende de nationale standarder, der er fastsat af EU-landene for at sikre overholdelse af direktivet. Her er D-mærket et pålideligt rammeværk til formålet.

D-mærkets kriterier og krav er i fin overensstemmelse med kravene i NIS2 og er baseret på velrenommerede europæiske og internationale standarder og rammeværker. Dette gør D-mærket til et stærkt værktøj til at opfylde kravene i NIS2-direktivet – især inden for områder som ledelsesmæssig styring, risikostyring og implementering af de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

På webinaret den 7. december, afdækkes det hvordan D-mærket kan være en værdiskabende ressource for din virksomhed i forberedelsen til NIS2-direktivet, herunder hvordan D-mærket kan hjælpe din virksomhed med efterlevelse af NIS2-direktivets krav og forberede dig på nutidens og fremtidens cybersikkerhedskrav.

Derudover fortæller to D-mærkede organisationer – Hovedstadens Beredskab og Neurospace – hvordan de har brugt D-mærket til at styrke deres evne til at beskytte deres digitale aktiver og leve op til aktuel og kommende IT-sikkerhedsregulering.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.