Skal din grønne start-up have et skub? Så er chancen her nu med GreenUp Accelerator

Fra Startup til Scaleup på tyve måneder – ansøg nu!

Fremtiden er grøn – og det skal danske virksomheder også være. Dansk erhvervsliv er allerede førende inden for grøn teknologi. Men nye, grønne startups fortjener et push, der kan gøre dem klar til for alvor at erobre markedet. GreenUp Accelerator ruster klimaiværksættere på early-stage-niveau til skalering og vækst, så de kan gå forrest i kampen om at løse globale udfordringer.

For selvom vi sidder på mange gode ideer, så er der for få, der for alvor trænger igennem på markedet. Virkeligheden er den, at kun 4 pct. af alle startups opnår at have flere end 10 ansatte, og halvdelen af tiden går med at søge funding. Det skal vi gøre bedre – især fordi vi som nation investerer massivt i forskning og har et stærkt og innovativt vidensmiljø.

GreenUP Accelerator fokuserer på startups med banebrydende CO2-reducerende teknologier eller forretningsmodeller inden for landbrug & fødevarer, energi, industri & bygninger samt transport, der er 12-18 måneder fra marked, og som har de første fuldtidsansatte på plads.

Projektet har i sin pilotfase udviklet og testet en ny model for acceleratorprogrammer, som har haft fokus på at bringe startups ind i en ”gear up” fase, hvor strategi, systemer, processer mv. er omdrejningspunktet.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden