Seminar: Teknologi & Tendenser

Tjek trends og nye teknologier ud hos DAMRC.

Dato: 28. november 2023
Tid: 13:00 – 16:00
Sted: DAMRC, Sandagervej 10, Port 4, 7400 Herning.

På seminaret kommer DAMRC til at præsentere de seneste års teknologiske nyheder, der har drevet udviklingen fremad i den danske og internationale produktionsindustri.

Derudover er formålet med seminaret også, at inddrage alle deltagere i en dialog om, hvilke teknologiske og uddannelsesmæssige emner og udfordringer, der bør være en del af de fremtidige aktiviteter hos DAMRC.

Netop i disse år har DAMRC, sammen med blandt andre Industriens Fond, indledt en spændende udviklingsrejse, med henblik på kontinuerligt at udvide centerets kompetencer og teknologiske horisonter.

Målet er at understøtte den danske produktionsindustri i dens grønne omstilling, skabe fremtidig vækst og øge de danske virksomheders konkurrenceevne på bedst mulig vis.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.