Konference: The Digital Export Company

Kom længere ud i verden ved at udnytte de digitale muligheder.

Dato: 13. december 2023
Tid: 09:30 – 16:00
Sted: AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle.

Nye teknologier har gjort deres indtog overalt i dansk erhvervsliv. Og på salgs- og eksportområdet er der også fart på udviklingen.

Men hvordan slippes kraften fra virtual reality løs på den næste salgsmesse og hvilke teknologier er bedst til at strømline produktionen og mersalget?

Svarene på de spørgsmål er interessante for alle og på en af årets sidste eksportkonferencer stilles der derfor skarpt på netop den digitale eksportvirksomhed.

Nogle af de bedste virksomheder og eksperter vil, sammen med Danish Export Academy, være klar til at fylde konferencen med hårdt lærte erfaringer og enestående inspiration, der kan hjælpe implementeringen af endnu flere digitale værktøjer på vej i din virksomhed.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.